İsmet merhaba. Bakalım eğer durumları ayarlayabilirsem bundan sonraki geziyi birlikte yapalım. Yolu sen açarsın .
Ben seni takip ederim. Lakin çok uzun yol olmasın . Şöyle toplam 500 km yi geçmesin. Türkçesi ekonomik bir gezi olsun. Örnek bir Erdek yarımadası çepçevre turu olabilir. Erdek te herhangi bir köyde bir akşam kamp yaparız.
Ali abi güzel teklifin için teşekkür ederim. Gezi için plan yapmıyorum. Plan yaptığım zaman sanki görevmiş gibi geliyor. Erdek iyi fikir bir gün kafamıza estiğinde kısmetse tak diye yola çıkarız. Kendine iyi bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Aman abiler şu durumlar bir düzelsin de öyle gezin doya doya. Ama şu sıralar kendinize dikkat edin İsmet abi.
Güzel uyarın için çok teşekkür ederim. Malum ortalık belli maalesef kimsenin neşesi yok. Bu günleri hep birlikte atlatmak dileğimle sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Üstat helal olsun valla yanlış anlamayın o motora güvenip yola çıkmak cesaret ister lastik patlaması, motor ısınması, benzin bitmesi gibi durumlarla karşı karşıya kaldınız mı,
Lastik patlamasına karşı arka lastiği dubleks ( tubeless ) lastik ile değiştirdim. Ayrıca usta iki lastiğe de patlamaya karşı önlem olarak ilaç koydum dedi ne ilacı olduğunu bilmiyorum. Ariyetten lastik tamir spreyi de taşıyorum.
Motor ısınması veya şişme diye bir sorun olacağını düşünmüyorum. Hava soğutmalı yolda giderken bir problem yok. Durduk yerde hareket etmeden uzun süre çalışırsa sorun çıkarır diye düşünüyorum.
Benzin konusu büyük dert 2.5 litre depo yapmışlar 100 kilometrede bir bezin almak gerekiyor. Bende yanıma 5 litrelik bir yedek bidon aldım oradan takviye yapıyordum. Video ve fotoğraflarda görünüyor bacak aram da ki kırmızı bidon.
Benim en büyük derdim titreşimden dolayı cıvata ve somunların düşmesi oldu. Onları da döndükten sonra fiberli somun ile değiştirdim. Bir daha düşmez diye tahmin ediyorum.
Söke'de zincir muhafazasının iyi takılmamasından dolayı muhafaza zinciri kopardı. Başka yolda kalmadım. Zaten bu motosikletin tamir masrafları çok düşük hemen hemen herkeste anlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
İdolümsün İsmet abi. Cesaretine ve içindeki heyecana hayran kaldım. Harika
Okuyup yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Vakit buldukça elimden geldiğince gezmek ve bunları da sizleri paylaşmak istiyorum. Beğendiğiniz için çok memnun oldum.