- Konu Yazar
HONDA CBF 150 UZUN YOL GİDER Mİ ?
Forumlarda ara sıra gözüme çarpan soru CBF150 uzun yola gider mi ?
Bu soru işaretini birazcık da gidermek adına bu yapmış olduğum Ankara-Antalya arası uzun yolu sizlerle paylaşmak istedim.
Geçtiğimiz sene tatil amaçlı Manavgat motosiklet festivaline aslında diğer motorum olan Yamaha Virago535 ile gidecektim fakat işlerimin ters gitmesi nedeniyle viragomu sattım ve CBF ile gitmeye karar verdim
Vee çıktım yolaa...(25.06.2019)

Gideceğin yoldan eminsen kimseyi dinleme (Yaa bu gitmez uzun yolaa hem hava soğutmalı şişer kalırsın blaa blaa)

Bi çay sigara molası ardından devam...

Benzin almayı unutup tekrar durdum yakıt tüketimi ise bu şekilde benzinliğin yolunu unutturur :mrgreen:

Konya,ya girdik

Biraz mola ve enerji Manavgata kadar benzin ihtiyacım olmadı

Araştırmalırma göre Erenkaya Göleti Kimi Şifalı olduğunu söyledi kimi sadece piknik alanı olduğunu

Oksijen bol

Festival alanına geldim ve Cenk abilerin standın arkasına çadırımı kurdum

Hazırlıklar tamam

Yol yorgunluğumun ardından sabah oldu ve Bir duyuru Yamaha Modelleri Test etmeniz için sizleri bekliyor
Ve sonuç :

Ortancı abisi CBF600 ile

Gençlerle biraz uno attıktan sonra Manavgat Şelasine gitmeye karar verdik

Ve Antalya sıcağında biraz serinlerken manzaranın keyfini çıkarıyoruz

Akşam döndükten sonra sahilde yürürken birde ne görelim Karetta karetta

Ve egzoz sesine uyandık En çok ses kimin motorundan çıkıyor , en güzel motor kimin vb gibi yarışmalar düzenleniyor

Gün böyle yarışma turnuva derken batırdık

Akşam Duman, Manga, konserleri oldu onları video çekmiştim ancak buraya yükleyemedim

Uyanıp biraz etrafı dolaştıktan sonra denize girdik. Festival alanına ait ücretsiz beach ve havuzu var

Ve yine festival etkinliğine dahil olan ücretsiz tekne turu

Tekne turu sonrası festival içinde festival Color Fest'ten Renkli görüntüler

Ve festivalin son günü stantta duran cenk abinin motoru olan Night Traini Sattık (Gitti güzelim motor)

Ve festival sonrası tası tarağı toplayıp dayının yanına giderek malzemeleri ve CBF i bırakıp bir araç kiralayıp Olympos'a gitme kararı aldık (Dayının 99 H-D Springer)

Akşam Olympos'a gelip güzel bir Bungalov otel bulduk ve şansımıza akşam yemeği satine gelmişiz.
3 öğün Yemek dahil olan kaldığımız bungalov evlerde çok rahat ettik

Sabah kahvaltımızı yaptığımız gibi kendimizi doğanın güzelliğine bırakmak üzere hazırlanıp çıktık ve :

Bir kaç gün takıldıktan sonra köprülü kanyona gitmek üzere ayrılıyoruz

Ve yol dönüşünde Köprülü Kanyona geliyoruz

Kamp şartları çok sıkıntılı tuvaletlerde su yok elektrik yok hava ise buzz gibi

Sabah uyandığımız gibi Rafting yapmaya

Bu grubun lideri Hasan kaptan bize Vikingleri yaşattı :queen:

Köpürülü kanyondan tekrar dayının eve ordan yollarımızı ayırdık ve Ankara'ya doğru yola çıktım

Oksijen üst seviyede

Ha birde yolda gelirken lastiğim patladı yanımda köpük sprey vardı bir tüp beni tam 250 km götürdü ama her 50 de bir indi sürekli desteklemeniz gerekiyor

Lastiğim dubleks olmasaydı yolda kalıcaktım

Lastiğin yarılması dışında başka bir sorun yaşamadım torosların dik rampalarında yüküm ağır olmasına rağmen 70Km/s hızın altına düşmedim Yani kısacası bakımlı olan her motor uzun yola gider.
Sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz . Herkese iyi sürüşler dilerim..
Forumlarda ara sıra gözüme çarpan soru CBF150 uzun yola gider mi ?
Bu soru işaretini birazcık da gidermek adına bu yapmış olduğum Ankara-Antalya arası uzun yolu sizlerle paylaşmak istedim.
Geçtiğimiz sene tatil amaçlı Manavgat motosiklet festivaline aslında diğer motorum olan Yamaha Virago535 ile gidecektim fakat işlerimin ters gitmesi nedeniyle viragomu sattım ve CBF ile gitmeye karar verdim
Vee çıktım yolaa...(25.06.2019)

Gideceğin yoldan eminsen kimseyi dinleme (Yaa bu gitmez uzun yolaa hem hava soğutmalı şişer kalırsın blaa blaa)

Bi çay sigara molası ardından devam...

Benzin almayı unutup tekrar durdum yakıt tüketimi ise bu şekilde benzinliğin yolunu unutturur :mrgreen:

Konya,ya girdik

Biraz mola ve enerji Manavgata kadar benzin ihtiyacım olmadı

Araştırmalırma göre Erenkaya Göleti Kimi Şifalı olduğunu söyledi kimi sadece piknik alanı olduğunu

Oksijen bol

Festival alanına geldim ve Cenk abilerin standın arkasına çadırımı kurdum

Hazırlıklar tamam

Yol yorgunluğumun ardından sabah oldu ve Bir duyuru Yamaha Modelleri Test etmeniz için sizleri bekliyor
Ve sonuç :

Ortancı abisi CBF600 ile

Gençlerle biraz uno attıktan sonra Manavgat Şelasine gitmeye karar verdik

Ve Antalya sıcağında biraz serinlerken manzaranın keyfini çıkarıyoruz

Akşam döndükten sonra sahilde yürürken birde ne görelim Karetta karetta

Ve egzoz sesine uyandık En çok ses kimin motorundan çıkıyor , en güzel motor kimin vb gibi yarışmalar düzenleniyor

Gün böyle yarışma turnuva derken batırdık

Akşam Duman, Manga, konserleri oldu onları video çekmiştim ancak buraya yükleyemedim

Uyanıp biraz etrafı dolaştıktan sonra denize girdik. Festival alanına ait ücretsiz beach ve havuzu var

Ve yine festival etkinliğine dahil olan ücretsiz tekne turu

Tekne turu sonrası festival içinde festival Color Fest'ten Renkli görüntüler

Ve festivalin son günü stantta duran cenk abinin motoru olan Night Traini Sattık (Gitti güzelim motor)

Ve festival sonrası tası tarağı toplayıp dayının yanına giderek malzemeleri ve CBF i bırakıp bir araç kiralayıp Olympos'a gitme kararı aldık (Dayının 99 H-D Springer)

Akşam Olympos'a gelip güzel bir Bungalov otel bulduk ve şansımıza akşam yemeği satine gelmişiz.
3 öğün Yemek dahil olan kaldığımız bungalov evlerde çok rahat ettik

Sabah kahvaltımızı yaptığımız gibi kendimizi doğanın güzelliğine bırakmak üzere hazırlanıp çıktık ve :

Bir kaç gün takıldıktan sonra köprülü kanyona gitmek üzere ayrılıyoruz

Ve yol dönüşünde Köprülü Kanyona geliyoruz

Kamp şartları çok sıkıntılı tuvaletlerde su yok elektrik yok hava ise buzz gibi

Sabah uyandığımız gibi Rafting yapmaya

Bu grubun lideri Hasan kaptan bize Vikingleri yaşattı :queen:

Köpürülü kanyondan tekrar dayının eve ordan yollarımızı ayırdık ve Ankara'ya doğru yola çıktım

Oksijen üst seviyede

Ha birde yolda gelirken lastiğim patladı yanımda köpük sprey vardı bir tüp beni tam 250 km götürdü ama her 50 de bir indi sürekli desteklemeniz gerekiyor

Lastiğim dubleks olmasaydı yolda kalıcaktım

Lastiğin yarılması dışında başka bir sorun yaşamadım torosların dik rampalarında yüküm ağır olmasına rağmen 70Km/s hızın altına düşmedim Yani kısacası bakımlı olan her motor uzun yola gider.
Sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz . Herkese iyi sürüşler dilerim..