ilginç bir boya tekniği.

selamlar. sprey boya ile koruma demirimi boyadim ve istedigim gibi olmadı.
ogrenci butcem ile bir kompresor alamayacagima gore.

elektirikli boya tabancasi ile boya yapilabilirmi?

Sprey boyanızın markasını değiştirin, uygulama şeklinizi geliştirin, uygulama öncesi hazırlığınızı doğru yapın, kuruma süresini doğru ayarlayın. Sorun çözülür, fazlasına gerek yok.

Sprey boyanızın markasını değiştirin, uygulama şeklinizi geliştirin, uygulama öncesi hazırlığınızı doğru yapın, kuruma süresini doğru ayarlayın. Sorun çözülür, fazlasına gerek yok.

abi elbette senin islerine erişmemiz zor falat boyanin kalitesi, renk bulamıyorum mesela, o simli simli görüntü gibi etmenler için istemiştim.

hem daha ucuza gelmezmi totalde?

Ozel renkde sprey boya yapılıyor bir araştır derim hazir renklere bakma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar. sprey boya ile koruma demirimi boyadim ve istedigim gibi olmadı.
ogrenci butcem ile bir kompresor alamayacagima gore.

elektirikli boya tabancasi ile boya yapilabilirmi?

Alet degil teknik onemli olan. Boya spray etme olayin cok kucuk bir kismi. Onceside yuzeyi iyi hazirlama, kaliteli spray boya secme, hazirlanan yuzeyi iyi temizleme, boya yapilan hava sartlari (yeterli yuksek sicaklik, yeterli dusuk nem) cok onemli. Yoksa iyi is cikmiyor ortaya. Ilk basta cikiyor gibi gozukse de dayaniksiz oluyor. Konuyla ilgili cok video mevcut, burada da cok paylasildi, aratip izleyin.

Minimum 8 bar kompresör olmadan boya işi profesyonel ölçüde, sanayi tipi olmuyor. Çünkü ne kadar sıkıştırılırsa sıkıştırılsın ara ara partikül olarak damla yapıyor boya. Yine de şu el tipi boya makinelerinin kompresyonu spray kutulara göre daha yüksek. O boya hazırlanırken de tinerle inceliğini çok iyi ayarlamak ve deneme yapmak gerekiyor yoksa yine partiküller damlacıklar oluşabiliyor. Koruma demirinde filan çok göze batmaz ama mesela depo plastik aksam boyadığınızda fark anlaşılıyor.

anlasildi elektirilli boya tabancasi ila atmak yalan oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar