Cevabınız için teşekkürler. SL200'e 13.500TL verebilirken tarz olarak farklı olan Bajaj pulsar 200NS 17.500TL almamak ne kadar doğrudur? Gözüm sürekli Chooper tarzında olduğundan, bu tarz motorlar haricindeki modellere pek sıcak bakamıyorum, fakat küçük bir fiyat farkına çok daha güncel bir modele sahip olabilirim?
ns200 ü gördüm geldim dostum.
Forumdakıler bilir aylardır sunu mu alayım bunu mu alayım diye milleti delirttim.
Superlight ı düşündüm bütçem düşükken bi ara, 20 km kadar kullanma şansım oldu (evet cok değil) , güzel motor olsa bile 5 bin km tecrübeli acemi bir motorcu olmama rağmen beni tatmin etmedi. Ara hızlanmaları vs. güzel olsa da sürekli sağ şeritte gidiyorsun zira motor 200 cc olsa bile 200 cc e göre cok güçsüz.
Cruiser bizim ülkemizde mantıklı satışları olmadıgı için ns200 aldım bende. 200 cc den 13 beygr cıkartan sl200 den sonra 200cc den 24 beygir cıkaran ns200 ü aldıgım için cok mutlu oldum.
Hava sogutmalı / karbüratörlü ve titreyen bir motor insanı bir yerden sonra sogutuyor emin olun.
Bu nedenle ns200 daha iyi bir tercih olacaktır. Ancak sıfır ns200 alacagınıza ikinci el mt-25 almanız daha mantıklı.
Eğer garajı olan bir eve geçersem ikinci olarak sl200 alacagım cünkü sürüşü ns200 den cok daha keyifli.