- Konu Yazar
Hunk 200 dışında, yine 5 yıl garantiyle + 2000 lira fazlasıyla ( 18000 li liralara ) X pulse 200 var.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Ama dediğim gibi Supersport tarzı istediğimden commuter tarzı motor istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
bence rs 200..uzerinde ns 200 motoru var ns 200 kullanan kurye arakadaslarim motoru cok tavsiye ediyorlar..yakiti az iyi gidiyor..bence rs 200 seni hem goruntusu hemde gidisi olarak tatmin eder..birde yanlis bilmiyorsam absli bence rs 200 ü arastir derim..
Görünüşe göre rs200 ü en azından araştırarak şans vericem. Bugün araştırmaya incelemeye başladım. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Tom Amca güzel açıklamış. KTM diyorum bende.
Tom amcamı kesinlikle dikkate alacağım. Eminim ki ktmyi altıma küçük geleceğinden önermiyorlar. Onu da göz önünde bulunduracağım. Altımda çok komik gözükürse almak sanırım mantıksız olacak. Ama kilo vereceğim için sorun olacağını da sanmıyorum. Sanırım KTM ilk tercihim olacak ama ehliyeti aldıktan sonra bir şekilde bu motorların hepsine oturmaya test etmeye çalışacağım. Sanırım üzerinde hangisinde keyif alıyorsam ve bütçeme göre en mantıklısı hangisinde onu alacağım. Teşekkür ederim yorumun için.