Ucuz Ama Yüksek Korumalı Kask Önerisi?

Selamlar dostlar, bu yıl içinde R1 veya CBR 1000RR almayı düşünüyorum. Bana bu segmentte yüksek hızlara karşı korumalı bir EKONOMİK bir kask önerebilir misiniz? Ses, uğultu vs. benim için önemli değildir, koruması benim için ön planda. Bütçem 1500₺ civarı. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

model de önerebilir misiniz? ls2 çok geniş bir kavram

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

hocam bu markalar sharptan 5 almışta çoğu TR de yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel bir paylaşım değil zaten, ben fikir sahibi olman açısından paylaşmak istedim. Yeni marka ve modeller var artık piyasada. Ls2 içinde fiyatına göre makul modeller sunduğu söyleniyor ama ne yazık ki ben modellere vakıf olan bir insan değilim. Bilen ve kullanan arkadaşlar kısa süre içinde daha sağlıklı yorumlarda bulunacaktır.

Türkiye de satışı olmayan kask modelleri içinse,

Kişisel olarak getirmek getiren bir firmadan yardım almak mümkün. Ama kask alırken üretim tarihine aynı lastik gibi dikkat etmemiz gerekiyor zira içinde ki bazı maddeler zaman içinde verimliliklerini yitirmekte.

madem supersport alıcaksın o zamn ls2 ff323 al aerodinamik olarak o tarza göre yapılmış en azından

Selamlar dostlar, bu yıl içinde R1 veya CBR 1000RR almayı düşünüyorum. Bana bu segmentte yüksek hızlara karşı korumalı bir EKONOMİK bir kask önerebilir misiniz? Ses, uğultu vs. benim için önemli değildir, koruması benim için ön planda. Bütçem 1500₺ civarı. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kabuto FF5V

Şüphesiz bu fiyata alabileceğin en iyi kask diyebilirim.

teşekkür ederim dğerli yorumlarınız için

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Kabuto FF5V

Şüphesiz bu fiyata alabileceğin en iyi kask diyebilirim.

hocam internetten baktımda 2017 üretimliler hariç 4000₺civarı acaba bana 1500₺ ye bu kaskı bulabilceğim bir link atabilir misiniz?

Niye bu arkadaşa sorusunun tam cevabı olan MT Revenge'i önermedi ya

Sharp'tan 5 yıldız ve 6/6 koruma. :cat:

hocam diğer kasklara nazaran fiyatı çok daha düşük, tabii ki 20km hızla bile düşsen yaralanma riskimiz çok yüksek fakat Allah korusun 1000cclik bir motosiklet için koruması yeterli mi sizce?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bana bu segmentte yüksek hızlara karşı korumalı bir EKONOMİK bir kask önerebilir misiniz?
Henüz öyle bir kask üretilmedi abicim.
Bırak ekonomik mevzusunu paranın satın alabileceği en pahalı kaskı bile alsan yüksek hızlarda yapacağın bir kazadan korumuyor.

Motosikleti
D400

birazdan mt revenge takacağına kafana yogurt kabı tak diyenler gelir.

ls2 den sonra mt i de begenmiyor milletimiz :cherry:

130 bine kadar fiyatı cıkan bir motor alırken kaskı 1500 olarak sınırlamak ayrı bir durum :)

hocam diğer kasklara nazaran fiyatı çok daha düşük, tabii ki 20km hızla bile düşsen yaralanma riskimiz çok yüksek fakat Allah korusun 1000cclik bir motosiklet için koruması yeterli mi sizce?

Bence veya sizce olmasın diye zaten Sharp testi var.

Herkes tarafından kabul gören bu testten de 5 yıldız almış. 100cc de de 1000cc de de kullanılabilir.

arndiol arkdaşa ben de katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar