Plakalarını gizleyen motorcular polis denetimine takıldı ?

Plakalarını gizliyorlar, bu sayede hem köprü geçiş ücretlerinden hem de cezalardan kaçıyorlar. Sivil trafik ekipleri , işte o motosikletlerin peşindeydi. Bazı gizlenen plakalar polisleri bile şaşkına çevirdi. Bir sürücü durdurulmanın öfkesini, sadece görevini yapmak üzere orda bulunan habercilerden çıkarmaya kalktı.

Ekli dosyalar

• motosiklet-plaka-gizleme.jpg
    motosiklet-plaka-gizleme.jpg
    57.5 KB · Görüntüleme: 29,469
Motosikleti
QJ SRT800s
çok karşılaşıyorum bunlarla, en sık gördüğüm şeklide kilidi plaka üzerine sarkıtmak.
köprü, yol geçişleri pahalı olabilir tamam ama böyle birşey yapmak doğru değil. verilen ceza miktarı caydırıcıdır inşallah.

Motosikleti
D400
Şimdi o tüküren adama bişi derdim de @angrypower gelip bana motorcu düşmanı der

Güzel video.

malasef ki, üzülüyorum.
arabanın, motorsikletden daha üstün göründüğü bu ülkede aynı cezaları yiyoruz.
Ve trafik kuralları motosiklete göre değil, tamamen otomobile göre dizayn edilmiş.
hiç bir zaman plakamı kapatmadım, ama yakalanmayacağımı bilsem kapatırım.
Mesele köprü ücreti değil, radar cezası diye bir illet var.
Allah düşmanımın başına vermesin...

malasef ki, üzülüyorum.
arabanın, motorsikletden daha üstün göründüğü bu ülkede aynı cezaları yiyoruz.
Ve trafik kuralları motosiklete göre değil, tamamen otomobile göre dizayn edilmiş.
hiç bir zaman plakamı kapatmadım, ama yakalanmayacağımı bilsem kapatırım.
Mesele köprü ücreti değil, radar cezası diye bir illet var.
Allah düşmanımın başına vermesin...

Arabayla 57km/h ile ceza yedim. 288 tl cik.

Arabayla 57km/h ile ceza yedim. 288 tl cik.

bildiğin otobanda, ama yeşil olan değil mavi olan otobanda, eskişehir yolunda şehirden en az 30 km uzaklıkta bomboş bir arazide
123 KM ile 1002 TL ceza yedim.
arkamda 118d bmw geldi ve 127 km ile 288 TL ceza yedi.

"hak hukuk adalet dedim, devlete para lazımmış vasifemizi yerine getirdik dedim"
instagramdan paylaştım. ve hakkımda soruşturma açıldı, sebep ise " kamu görevlisine hakaret "

sonra içimden epey şeyler dedim, ama artık dışıma vuramıyorum :)

bildiğin otobanda, ama yeşil olan değil mavi olan otobanda, eskişehir yolunda şehirden en az 30 km uzaklıkta bomboş bir arazide

"hak hukuk adalet dedim, devlete para lazımmış vasifemizi yerine getirdik dedim"
instagramdan paylaştım. ve hakkımda soruşturma açıldı, sebep ise " kamu görevlisine hakaret "

o nasıl 127 ile senden daha az para ceza yiyor?

motosikletle gezmek artık bir lüks kim ne derse desin.
mecbur olmasam 1 gün binmem,anında satarım.
alırım bi clio,albea vs keyfime bakarım. işletme masrafları aynı neredeyse. niye kendimi riske atayım. biraz trafik çilesi çekeriz olur biter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyY53o.jpg

gb4goL.jpg

alırım bi clio,albea vs keyfime bakarım. işletme masrafları aynı neredeyse. niye kendimi riske atayım. biraz trafik çilesi çekeriz olur biter.

Nc700 le gezerseniz evet lüks sayılır ama tek silindir 125-250ccler hala ekonomik

Clio ile beraber 50 çikobayt internetde al , trafikte bütün dizileri ezberlersin :)

Talepleri yasa koyuculara iletmektir çözüm, plaka kapatmak değil. Yasa koyucu talebinizi yerine getirmezse tekrar seçmezsiniz. Ölsem o partiye oy vermem anlayışıyla bu sorunlar çözülmez. Halktan talep olacak ki yasadaki aksaklıkların üstüne eğilsinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar