Leoncino son sahibi olursun R25 satarken gülümsetir. İlk motosiklet için satışı kolay birşey alsan daha iyi olur
Ne alaka derken? Farklı iki classdaki motorlar olduğu için mi böyle dendi?
İki farklı zevkim olduğu için böyle bir soru sorulmuş olabilir mi? İki motor arasında karşılaştırma yapıldığında illaki ikisi de aynı klasmanda olmak zorunda değil.Aynen, biri Kavak diğeri Şişhane.
Evet A sınıfı. Fazla gelmez mi 600lük?A Ehliyetiniz Varsa Yamaha Xj6 Diversion Ya Da Naked Modelini Düşünebilirsiniz
Şunu şöyle bırakayım
https://www.youtube.com/watch?v=pwZTn4t7Jd4
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Dizleriniz ile depoyu tutmazsanız. Hep elciklere dayanırsınız. Bu hem sürüş için kötüdür. Hem ortapedik sorunlar oluşturur. Vücudun alt kısmı rijit olmalı. Belden yukarısı gevşek olmalı. Omuzlar düşük gidonu sıkmadan tutmalı. Bu şekilde ağrılarınız olmaz.
İki farklı zevkim olduğu için böyle bir soru sorulmuş olabilir mi? İki motor arasında karşılaştırma yapıldığında illaki ikisi de aynı klasmanda olmak zorunda değil.
Burada karsilastirilmasinin sebebi motor hacmi kistasiyla başlangıç motoru olarak hangisinin tercih edilmesi gerektiği, naked ve ss kullanım rahatlığı farkları ve satış sırasında hangisinin kolaylık saglayacagiyla ilgili.
Hangisi daha iyi ivmelenir ya da top speed karşılaştırması değil. Öyle olsa R25 vs Cbr250r gibi bir konu açardım.
Ezber düşüncelerinizle hayatta başarılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Evet A sınıfı. Fazla gelmez mi 600lük?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Hocam sanırım siz sattınız motorunuzu. Alıcısı nasıl? Mesela cok sürdü mü alıcı bulmak. Zarar etme gibi bir durum oldu mu?
Onun haricinde yeni başlayan için onerirmisiniz. Mesela gaz koluna yanlışlıkla fazla abansam altımdan uçup gidecek kadar bir tork var mı?
Yine bitmeyen SS çılgınlığı R25 gibi apaçi motoru isteği. 28 yasında kocaman adamsin R25 ile ne işin olur senin biraz akilli olun.
İnşallah kardeşim. Kazasız belasız.üstte yazmış ya olum adam, cbr500r almış ::winkwink umarım kazanı duymayız valla
İnşallah kardeşim. Kazasız belasız.
sıfır mı aldın, 2. el mi? ABS var mı? Lastikler nasıl ne marka?
İkinci el. Sanırım sıfırı kalmadı piyasada. Ön arka ABS'li. Lastikler Dunlop, modelini bilmiyorum, fabrika çıkışlı olanlar. Yakın zamanda Rosso'lar ile değiştireceğim.
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. CBR500R (2018 model) ile başladım motosiklet hayatıma. Hayalimdeki motordu diyebilirim.
Şunu da söyleyebilirim hatayı affeden bir motor. Gaz tepkisi lineer, öyle tekere gelme gibi bir durumu yok. Sonuçta ben de belli bir yaşa gelmiş bir sürücüyüm.
Apaçilik yapmayacak iseniz gayette başlangıç motosikleti olabilecek bir alet kendisi. Kendinize hakim olabilecek iseniz, üzerindeyken tecrübe kazanma sürenizi uzatabilecek bir kontrolsüzlüge sahip değil.
Tekrardan teşekkür ederim. Hepinizin tekeri düz bassın. İyi forumlar.