Hadi diyelim ki Corvette sevmiyorsun, anlarım. Herkesin tarzına hitap eden bir araç değil. Peki ya Challenger? Buna da mı hayır diyeceksin? :santa:
Motosiklete karşı değilim ama Amerika da yaşıyor olsam ve tek bir araç hakkım olsa, Harley Davidson bata dursun der...
Muscle car alırdım. :joker:
Agir, hantal, donemeyen araclar.
C6 hafif ve guclu ama ici ve uretim kalitesi rezalet.
Yeni mid engine modelini denemedigim icin bilemiyorum.
Amerikan arabası mı, bana uzak Allah'a yakın olsun![]()
başlık konudan baya bi sapmış. İkinci el nightrod'ların fiyatı düşer mi dersiniz
Yeni kıta geniş ve düz yollar. Eski kıta dar ve virajlı. Araba için konuşacak olursak misal Hummer ların dönemeyeceği, giremeyeceği çok yol var avrupada (Top gear da seyretmiştim) . Motor içinde aynı bence bi route 66 yok avrupada. Yani amerikan ulaşım araçları, bizim kıtaya uymuyor. Amerikan araçları düz gitmek için, avrupa ve asya araçları ise viraj dönmesi için yapılır. Haliyle eski avrupa şehirlerinde harleyle, amerikan arabsıyla öyle çok rahat gezemezsin. Yani avrupada geniş kitlelere ulaştıramazsın. Mesala İstanbul;
http://i.fatihpostasi.istanbul/2/640/400/files/2017/7/25/48546/48546.jpg?v=1530186603
Paçayı kurtarmak istiyorlarsa öncelikle bizim gibi ülkelerdeki "elit ve bu sebepten de mutlaka pahalı olmalı" kafasını değiştirmeleri gerekiyor. Fiyat politikasını distribütörlerin insiyatifine bırakmamalılar ya da distribütörlerine adam gibi bir satış kotası vermeliler. Bakın fuar videolarında bir modele özel 66 bin TL'lik fiyat belirlemişler. Videodaki görevli, motorun normal fiyatının 12 bin € olduğunu söylüyor. Sen 84 bin TL'lik motoru 66 bin TL'ye satınca da kâr edebiliyorsan, 500 bin TL'ye sattığın üç tekerleklinin kâr marjı kimbilir nedir ? 84 bin'e yılda 10 tane motor satarsan, 66 bin'e 100 tane satacaksın. "Ama ben elitim o paraya motor vermem" diyecek kafadaysan senin o motorun fiyatını belirmeye yetecek kadar kafan çalışmıyor demektir, hakkın da olmamalıdır.
Diğer yandan böyle 1700 cc motor fantazilerine de gerek yok. Yapın Japon fiyatına güzel 250'lik, 500'lük makineler, düşürün servis ücretlerini, bırakın elitlik sevdasını bakın nasıl satıyorsunuz. Markanız yeter.
Biri bunu Belçikalılara da söylese iyi olacak.Dünyada yolların genişliği sabit ve uluslararası standarda tabi.
Dünyada yolların genişliği sabit ve uluslararası standarda tabi. Mercedes S class, 7 serisi, Rolls Royce Phantom ne kadar büyük haberiniz var mı? Açıkçası Phantom'dan daha büyük sedan araç görmedim daha... Lincoln Town car bile O kadar büyük değil.
Amerika yeni dünya olduğu için şehirler daha geniş ve rahat dizayn edilmiş. Malum, binlerce senelik geçmişleri yok çoğunun. Yine de sıkıntı yaşayacağınız yerler istisnadır.
Amerika'da büyük araba tercih ediliyor çünkü rahatlar. Milletin ekonomik durumu iyi olsa emin olun arabaların boyutu büyür. Bir Accord, Camry, E, 5, A6 çok da aşırı büyük değil Civic, Corolla, C, 3, A4'ten; ama bariz daha rahat ve konforlular.
Bu arada H1 askeri araç. H2 ve H3 normal SUV boyutlarında.