-bu sene fuarda çekiliş yok üzüldüm

birşey çıkacağından değil de heyecan işte ..
-yandan fermuarlı DURT pantolon aldım 450 liraya, zincir yağı ve balata spreyi 2'şer adet birisi 404marka 35 lira diğeri MOTUL 100 lira
-Neopren Eldiven ve yelek alacaktım ama uygun beden yoktu yarın büyük ihtimal onun için gidicem
-Seksi kız çok az bu sene, daha derli toplu gördüm fuarı ama pazar günü hava da güzel olursa ki öyle görünüyor adım atacak yer olmaz diyedüşünüyorum
-Pulsar NS200 16,990 olmuş TVS Apache 200 17 bin üzerinde yanlış hatırlamıyorsam diğer ürünlerde aman aman kaçırmayayım diyecek bir indirim yok gibi
-Beni heyecanlandırmadı fuar nedense...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
KTM 390 Adventure (inşallah yanlış yazmadım) 50 bin Lira dedi 50 binlira 50 tane bin lira yani 250 adet 200 liralık pangonot!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
Rahmetli Cemal abi (Hudson Deri)hangi seneydi unuttum İndian motorlar getirmişti 5-6 tane hemen hepsinin üzerinde de birer yabancı manken vay dedim arkadaş bunlar insansa biz neyiz kızın bacağı boyum kadar bir de topuklu giymiş ne giyse yakışıyor güler yüzlü de hepsi ...
bir motor için daireyle takas olur mu abi dedim?
daire nerede dedi?
anladım abi olmaz galiba o iş dedim de ayı gibi gülmüştük ...
çok iyi esnaftı rahmetli