Üstad güle güle kullan, bir de diz ötrüsü ve elçik koruma yaptınmı skutere deme keyfine.
abi o zaman kasma, acık ögretime kaydol izbana bin :queen: aylık harcaman 60 tl olsun :queen:
Nmax ahe ahey
Nmax ahe ahey
merhaba levend84
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
merhaba levend84
Maraba televole..:cat:
Tdr yi ne zaman yaptiracaksin?
teşekkür ederim dostum address 110 çok düşündüm abs olmadığı için vazgeçtim
valla bir boşluk bulayım hemen yaptırcam :cat: acaba ne kadar etki edicek çok merak ediyorum
nmax 125 aldım abi keşke daha önce şehir içi için mt25 le duke 250 falan uğraşmasaydımda direk scooter alsaydım ya inanılmaz rahatlıkmış scooter olayı gerçekten scooteru hep küçük görüyordum ama kesinlikle öyle değilmiş ş.içi günde 40km üzeri yapan herkese tavsiye ederim
Aynı fikirdeyim sizinle...
150 lik vitesli aldım bütçeden dolayı yoksa spacy 110 alpha alacaktım...
Şehir içi cadde ve sokaklardan işe gidiş geliş 16km benim ama sırf o eziyete katlanmamak için Tem otoyolunu kullanıp yolumu gidiş geliş 15km daha yolu uzatarak 30km yol yapıyorum.
bütçeyi ayarlauıp ilk iş scootera geçiş yapacağım...
Xmax250 ile kafa kafaya kalkacak kadar etki edecek..
Hafifligi ve kisa strok tan dolayi
Xmax kullanicisi arkandan ahey ahey..looo ne yapirsin sen diyecek
kesinlikle düşün hocam asla pişman olmazsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
xmax delici olacaksam tamam ya haahahaha
Aynı fikirdeyim sizinle...
150 lik vitesli aldım bütçeden dolayı yoksa spacy 110 alpha alacaktım...
Şehir içi cadde ve sokaklardan işe gidiş geliş 16km benim ama sırf o eziyete katlanmamak için Tem otoyolunu kullanıp yolumu gidiş geliş 15km daha yolu uzatarak 30km yol yapıyorum.
bütçeyi ayarlauıp ilk iş scootera geçiş yapacağım...
Ya bende tam tersi scooterı bırakıp vitesliye gecmeyi düşünüyodumBu arada Hero Hunk dan memnunmusunuz yakıtı parça sorunu veya arıza durumu falan varmı kronik
Ya bende tam tersi scooterı bırakıp vitesliye gecmeyi düşünüyodumBu arada Hero Hunk dan memnunmusunuz yakıtı parça sorunu veya arıza durumu falan varmı kronik
çok pişman olacaksın :queen: gerçi kullanım amacına göre değişir ben amaç değil araç olarak kullandığım için
Rtr 200 al.
Çift kanal Abs
Kaydirmali debriyaj
Bosch enjeksiyon
Kyb suspansiyon
Ram air
Nano friks piston
Çift beşik şasi
Kronik sorunu olmayan bir motor.
Rtr 200 al.
Çift kanal Abs
Kaydirmali debriyaj
Bosch enjeksiyon
Kyb suspansiyon
Ram air
Nano friks piston
Çift beşik şasi
Kronik sorunu olmayan bir motor.
Titreşim çok diyenler var. Sen bir ara kullanmıştın galiba. Senin yorumun nedir. Konfor + yedek parça