2020 Yamaha ve Honda Fiyat Listesi Açıklandı

Kocaeli İl Temsilcisi
Suzuki V-Strom 250 ABS'de 42.500 TL olmuş. Şaka gibi :)

https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/fiyat-listesi.html

nB1tr0.jpg

Motosikleti
Honda Forza 250
Bayiden sıfır olarak 15.700 TL ye 3 taksit ile aldığım sıfır honda cb 125 r nin fiyatı 26.600 Tl olmuş hey yavrum hey,

Motosikleti
Yok
Cok uzaga da gitmeye gerek yok. 2019 Haziran sonunda 26.900TL'ye aldigim Forza 250 su an 33.000TL. 6-7 ayda 6.000TL artmis, neredeyse ayda 1000TL.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
arkadaşlar merhaba,

xmax 300 2020 techmax olarak türkiyeye gelmeyecek mi?

Bu sene diye yayınladıkları fiyat listesinde yok. Gelmeyecek sanırım.
ÖTV falan binince 250'ye göre çok mantıksız fiyat çıktığı için 400 getirmişler sadece.

valla şikayet ediyoruz falan da, geçenlerde bi gün İstanbulda bir Yamaha bayisindeydim. abartmıyorum, peynir ekmek gibi büyük motor satıyorlar. satılan, çıkış işlemleri bekleyen motorları gördüğüm için söylüyorum. satış sorumlusu da, şaşkınız bu ara çok motor satılıyor diyordu gözleri parlar bi halde.

parası olan, keyfi yerinde bir azınlık var ve motorunu alıyor. kaç tl olursa olsun. problem gelir adaletsizliği.

Motosikleti
D400
valla şikayet ediyoruz falan da, geçenlerde bi gün İstanbulda bir Yamaha bayisindeydim. abartmıyorum, peynir ekmek gibi büyük motor satıyorlar. satılan, çıkış işlemleri bekleyen motorları gördüğüm için söylüyorum. satış sorumlusu da, şaşkınız bu ara çok motor satılıyor diyordu gözleri parlar bi halde.

parası olan, keyfi yerinde bir azınlık var ve motorunu alıyor. kaç tl olursa olsun. problem gelir adaletsizliği.

zaten bu nedenle ekonomi cok iyi sanıyorlar.

Bütün kafeler barlar doluymuş. Evet dolu. herkes kredi kartından yükleniyor.

Adam asgari ücret alıyor 1500 tl'sini telefon motor taksidine yatırıyor.

Parası dövizde olanlar, şuan alt kurdan getirilen motosikletleri doğal olarak daha az paraya alıyorlar ve aldıklarında da hem motora sahip oluyorlar hem de değer kaybetmiyorlar. Ben motorumu alırken param dövizde ve ikinci el birşeyler bakıyordum. Euro 7’ye vurunca direk Yamaha bayisine gidip mt-07’yi çektim. Keşke 2019 modelden olanını alsaydım die de dövünmüyor değilim.

Bir mal alıp, satılırken piyasa iyi yoklanmalı ve en uygunu alınmalı taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar