Kevlar Pantolon Tavsiye

Rider Denim kotları nasıl acaba?
Pek memnun olan yok sanırım.

Benim de ihtiyacım var takip edeyim bari burayı.

Uzun süredir Rider Denim kullanıyorum. Çok rahatım. Kışın motosiklet pantolonu kullanıyorum.

Rider Denim lehine ikisi arasında aşırı görüntü farkı var. Rider Denim'i günlük olarak ta kullandığım oldu.

Bazı arkadaşların, arkasında oluşan bir izden dolayı Rider Denim'den şikayeti olmuştu .

Böyle bir ize hiç dikkat etmedim.

Bunlar var, olmaz mı? Genel olarak RiderDenim' den memnunum.

Ama, küçük bir fikrim var. Ve hoşuna da gidebilir.

Madem ki hali hazırda elinde korumalar var, Karaköy' de hırdavatçılar çarşısına uğrayıp orada satılan Kevlar Kumaş' dan bir metrekare (yaklaşık 200TL) birşey alıp, elindeki korumalara cep diktirip, bu cepleri de istediğin beğendiğin bir kota terzide diktirsen... Masrafını yarının altına çeker, istediğin marka model motosiklet pantolonuna sahip olursun. Ayrıca istediğin diğer kısımlara da kevlar kumaş ekletebilirsin :wiinkk:

Bunlar var, olmaz mı? Genel olarak RiderDenim' den memnunum.

Ama, küçük bir fikrim var. Ve hoşuna da gidebilir.

Madem ki hali hazırda elinde korumalar var, Karaköy' de hırdavatçılar çarşısına uğrayıp orada satılan Kevlar Kumaş' dan bir metrekare (yaklaşık 200TL) birşey alıp, elindeki korumalara cep diktirip, bu cepleri de istediğin beğendiğin bir kota terzide diktirsen... Masrafını yarının altına çeker, istediğin marka model motosiklet pantolonuna sahip olursun. Ayrıca istediğin diğer kısımlara da kevlar kumaş ekletebilirsin :wiinkk:

Bu seçeneği aklıma kazımakla beraber, daha sonra bunu gerçekleştirme olayını düşüneceğim.

Fakat bunu yaparsak, bir kaza anında dikişlerden patlamaz mı? Çünkü tüm korumalı kot kullanıcıları, özel kevlar iplikler kullandıklarını iddia ediyorlar.

Bu arada tüm markalar fuar'da indirim yapacak gibi görünüyorlar. İnternet sitelerine baktığımda ( kot üreticileri için konuşuyorum. ) baya bir indirim var gibi görünüyor. Benim önceliğim malum sebeplerden dolayı biraz daha rahat ve şık duran birşeyler olacak ki kötü bir şekilde sırıtmasın.

Malum Sebep: Bekarlık :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim dediğim tech90 john doe’da öyle tasarlanmış. Peki yazın püfür püfür de kışın nasıl?
Normal kottan daha sıcak.

Yazın serinliği insanın vücudundaki nemi etkili şekilde çekip buharlaştırarak sağlıyor. Dolayısıyla kışın kalınlık avantajını kullanıp sıcak tutmasına engel değil.

Kot yazın serin ama hafif veya ince olduğundan değil. Hatta bayağı ağır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

Fakat bunu yaparsak, bir kaza anında dikişlerden patlamaz mı?
Muhtemelen... Düzgün motosiklet kotları kesimi ve dikiş yerlerini düşmeye göre dizayn edip, aramid iplikten üçlü dikiş kullanıyorlar.

Evet bugün fuardan Rider denim Karayel aldım. Hayırlısı olsun. Sevdim pantolonu ve ilgiliydiler. Tech90’ın kalıplarını hiç sevmedim. Böylece alttan lacivert yamalı, mavi kotumu ufak ufak emekli edebilirim.

Gitmeyecek olanlar için konuşuyorum. Çok da birşey kaçırmayacaksınız.

Evet bugün fuardan Rider denim Karayel aldım. Hayırlısı olsun. Sevdim pantolonu ve ilgiliydiler. Tech90’ın kalıplarını hiç sevmedim. Böylece alttan lacivert yamalı, mavi kotumu ufak ufak emekli edebilirim.

Gitmeyecek olanlar için konuşuyorum. Çok da birşey kaçırmayacaksınız.

Fiyat hakkında bilgilendirebilir misiniz, ne kadara mal oldu?

Sitesinde 640₺, fuarda 550 nakit 570 kredi kartı 3 taksit. Banka 3+2 yaptı bana. 5 takside almış oldum. Tech90 john doe ise 600₺ etiket fiyatı vardı.

Bir güncelleme yapmak istiyorum. Rider denim Karayel pantolon ile 30km sağanak yağmurda kullanmak zorunda kaldım şimdi. Pantolon gerçekten su geçirmiyor. Artçı selesinden süzülen sulara çare yok maalesef. Totonuz her koşulda ıslanıyor ama geri kalan yerde hiç su almadı. Gerçekten suyu kaydırıyormuş. Pantolon alacaklara referans olur umarım.

Bir güncelleme yapmak istiyorum. Rider denim Karayel pantolon ile 30km sağanak yağmurda kullanmak zorunda kaldım şimdi. Pantolon gerçekten su geçirmiyor. Artçı selesinden süzülen sulara çare yok maalesef. Totonuz her koşulda ıslanıyor ama geri kalan yerde hiç su almadı. Gerçekten suyu kaydırıyormuş. Pantolon alacaklara referans olur umarım.

o işin çaresi tucano panta fast. Tabi mete7 üzerindeyken karizmaya etkisi ne olur bilemiyorum:queen:

Aga sele'nin iç dolgusunu değiştirip, aşağı olan eğimi yukarı vermek yada monokapak atıp, su tahliye olukları açmak lazım :)

Su aslında oradan gelmiyor. Suyun geldiği yer depo. Depodan süzülen su genellikle rüzgar etkisi ile seleye, oradan da totoya gelir. Sadece toto olsa iyi, sizi ilk gören birisi sağlık sorunlarınız olduğunu da düşünebilir :cherry:

Su aslında oradan gelmiyor. Suyun geldiği yer depo. Depodan süzülen su genellikle rüzgar etkisi ile seleye, oradan da totoya gelir. Sadece toto olsa iyi, sizi ilk gören birisi sağlık sorunlarınız olduğunu da düşünebilir :cherry:

Yok abi ön taraftan gelen su bana gelmedi. Arka sele'den süzülen su geldi. Sadece arkam ıslandı. O da bir avucun içi kadar. Avucu yarı yumru şeklinde düşünebilirsin. Ben pantolondan son derece memnunum.

Pardon almışsın zaten

Ben farklı birşey mi söylemişim acaba?

Aldığına dair mesajı gözden kaçırmışım. Sonradan editledim o yüzden.

Ben de yazın kullanabileceğim bir pantolon bakıyorum. Yukarıdaki önerilerin hepsini araştırıyorum ve sizin gibi önceliğim görüntü ve serinlik. Çünkü bunlar olmazsa -yaz mevsimi için konuşuyorum- dizlik takacağım :/ Halihazırda bir sene geçirmişsiniz, umarım test etme fırsatınız olmamıştır ama kullanıcı yorumunuzu alabilir miyim :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de yazın kullanabileceğim bir pantolon bakıyorum. Yukarıdaki önerilerin hepsini araştırıyorum ve sizin gibi önceliğim görüntü ve serinlik. Çünkü bunlar olmazsa -yaz mevsimi için konuşuyorum- dizlik takacağım :/ Halihazırda bir sene geçirmişsiniz, umarım test etme fırsatınız olmamıştır ama kullanıcı yorumunuzu alabilir miyim :)

Angry benim forum dışında da arkadaşım ve bir süredir buralara uğramıyor. Ben de sizin gibi yazlık bir kot bakıyorum ve Rider Denim Efil File yaz aylarında epey iş görür gibi duruyor.

https://riderdenim.com/tr/pantolonlar/77-efil-pantolon.html

Angry benim forum dışında da arkadaşım ve bir süredir buralara uğramıyor. Ben de sizin gibi yazlık bir kot bakıyorum ve Rider Denim Efil File yaz aylarında epey iş görür gibi duruyor.

https://riderdenim.com/tr/pantolonlar/77-efil-pantolon.html

Çok teşekkür ediyorum. Mağazası kadıköydeymiş deneme fırsatım olur ama pantolon biraz büyük gözüküyor acaba modelden mi kaynaklı yoksa mankenden mi :cherry: Bir de korumalara level 2 diyor hoşuma gitti açıkçası.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok teşekkür ediyorum. Mağazası kadıköydeymiş deneme fırsatım olur ama pantolon biraz büyük gözüküyor acaba modelden mi kaynaklı yoksa mankenden mi :cherry: Bir de korumalara level 2 diyor hoşuma gitti açıkçası.

Ben de bugün yarın deneyeceğim, hatta montunu da almayı düşünüyorum yaz için. İçimizden kim daha önce denerse fikirlerini paylaşsın bence burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar