Würth PTFE Kuru Yağlama Teflon İçerikli Sprey

Arkadaşlar Würth'ün teflon içerikli kuru yağlama spreyini kullanan var mı zinciriniz için memnun musunuz ?

Bu spreyde sinir bozucu bir şekilde görünmezlik özelliği var. Zincirin üzerinde olup olmadığı belli olmadığı için sürekli sıkmak zorunda hissediyor insan. Bu yüzden bütün kutu hemen bitiveriyor.

Ben bu ürünün benzerini arabamdaki kapı contalarında ve sürtünen plastik aksamda kullanıyorum tozdan dolayı oluşan sürtünme seslerini gidermek için , zincirde kullanıldığını bilmiyordum?

Ben bu ürünün benzerini arabamdaki kapı contalarında ve sürtünen plastik aksamda kullanıyorum tozdan dolayı oluşan sürtünme seslerini gidermek için , zincirde kullanıldığını bilmiyordum?

bende bilmiyordum ama bugün integra sahibi birinden duydum yapıskan özzelligi olmadığı için hemen kirlenmiyormuş diye.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu ürünü motosiklete kullanmamanı öneririm. Yeteri kadar işe yaramayacak ve gerekli yağlamayı sağlamış olmayacaktır. Senin ihtiyacın şu ürün:

https://m.n11.com/wurth-hhs-drylube...MI5JGy0aHZ5wIVQbDtCh2dTAH3EAQYAiABEgIgE_D_BwE

Aynen doğru ürün bu, yalnız bu ürün yağmur çamur kış şartları için çok uygun değil, tozlu topraklı yaz şartları için iyi. Kışın çok sık yenilemek gerekiyor, ekonomik ve pratik olmuyor. Kış için yağ bazlı ürünler öneririm.

Motosikleti
Honda CBF 250
Çok güzel ürün ama sürekli kullanımda ekonomik değil. Ucuz bir yöntemle yağlayıp daha erken zincir değiştirmek daha ekonomik geliyor. atıyorum 10birim lik zinciri kurtarmak için 12- 13 birimlik yağ kullanılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar