nerede o kadın sürücüleri savunan amerikalı abi? hatta cinsiyetçisin sen diyen adamlar nerede ? gelsinler bakalım.
K A D I N - S U R U C U - T R A F I K - İ Ç İ N - F A Z L A S I Y L A - T E H L I K E L I.
Tekrar tekrar söylüyorum. üstüne basıyorum altını çiziyorum. ayağa kalmak isteyip de yere düşen adamın üstünde sizin hakkınız var!!!!!!!!!!!!!!!1
Buradayım.
Bu olay üzerinden "kadınlar araba kullanmamalı" diyenlerin, ikiz kuleler ve sonrasında yaşanan terör olaylarından sonra "tüm müslümanlar teröristtir" diyen ilkellerden farkı yoktur.
Bu toptancı ve ilkel kafa yapısı ülke olarak en büyük sorunumuz. İnsana insan olarak bakmamızı engelleyip ayrıştırıyor çünkü. Trafik kazalarından çoook daha büyük zarar veriyor emin olun.
nerede o kadın sürücüleri savunan amerikalı abi? hatta cinsiyetçisin sen diyen adamlar nerede ? gelsinler bakalım.
K A D I N - S U R U C U - T R A F I K - İ Ç İ N - F A Z L A S I Y L A - T E H L I K E L I.
Tekrar tekrar söylüyorum. üstüne basıyorum altını çiziyorum. ayağa kalmak isteyip de yere düşen adamın üstünde sizin hakkınız var!!!!!!!!!!!!!!!1
adam sendelemiyo bacagi kirilmis ayaga kalkamiyoO çarpmanın etkisi ile sendelemesi gayet normal. Yazık olmuş çarpılanlara.
Muhtemelen otomatik vitesli bir şirket arabası. Ulan zaten 2 tane pedal var, biri gaz diğeri fren. Neyini karıştırıyorsun da süremiyorsun?
öyle deme panik yapınca insan bedriyaj pedalı diye çamurluğu çökertiyor insan bkz: ben![]()
Hocam senin olay da enteresanmış,paniğe kapılmaman dileğiyle..![]()
adam sendelemiyo bacagi kirilmis ayaga kalkamiyo
kadin suruculeri her yil kontrol etmek lazim kurye olarak surerli trafikde olan birisi olarak soluyorum telefon kullanmadan arabaya binmiyolar
Yav olay şu oldu arabayı hep boşta bırakırım ben durduğu yer düz diye muhterem pederim benden sonra viteste bırakmış bende kontrol etmedim hep ederim bu sefer etmedim kontak anahtarını çevirdim araba kurşun gibi fırladı normalde aracı 2 manevrada çıkartabileceğin yerden ben birde başka bir araç varken tek seferde çıkarttımdiyorum bu araç niye durmuyor meğersem debriyaj diye çamurluğa basıyormuşum
Artık paniklemiyorum direk yapıştırıyorum
![]()
O sürücü neden çarpmış belli değil de, hadi araç süremediğinden çarptı diyelim. O çarpılan adamın iki saniye sonra yerden kalkma telaşı nedir ?