Motosiklette lastik sorunsalı ve Winter Grip 2 hk.

Merhaba, scooterimda Anlaş MB457 lastik mevcut ancak çatlaklar oluşmaya başladı. Zaman zaman az da olsa arka lastiğin kaydığını hissediyorum. Anlaş'ın sitesinde Winter Grip 2'nin dört mevsim kullanılabileceği belirtiliyor. Akdeniz ikliminde bu lastiği yazın test edenler var mı?

Son düzenleme:
ebatların 3.5-10 mu? Sana Metzeler Me 1 tavsiye ederim. Islak yol performasın da güzel olan bir lastik.
https://www.motolastik.com/metzeler-me-1-350-10-59j-pmu27204

Eylül-Ekim gibi 180/55 ZR 17 Winter Grip Plus kullanmıştım. Yol tutuşunu çok beğendim, Demre - Finike arasını keyifle geçmiştim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Anlas winter grip 2'ler ve winter grip pluslar için her ne kadar 4 mevsim dese de wgplus kullanıcısı olarak benim görüşüm bu yumuşak hamurlu lastikler Ege'de hele hele Akdenizde (Antalya, Alanya, Mersin Adana vb.)yaz sıcağında sakız gibi olacaktır. Bu da aşırı ısınma sonucu yol tutuşta zaafiyet ve erken aşınma demektir.

Ben istanbul şehir içinde kullanıyorum winter griplerim 1. yılını doldurmak üzere. Tavsiyem sıcak havada kullanılmaması, çıkarılıp kenara koyulması. Onun dışında orta sınıfın en iyilerinden diye düşünüyorum. Elime para geçerse değiştireceğim.

Ben istanbul şehir içinde kullanıyorum winter griplerim 1. yılını doldurmak üzere. Tavsiyem sıcak havada kullanılmaması, çıkarılıp kenara koyulması. Onun dışında orta sınıfın en iyilerinden diye düşünüyorum. Elime para geçerse değiştireceğim.

Anlas winter grip 2'ler ve winter grip pluslar için her ne kadar 4 mevsim dese de wgplus kullanıcısı olarak benim görüşüm bu yumuşak hamurlu lastikler Ege'de hele hele Akdenizde (Antalya, Alanya, Mersin Adana vb.)yaz sıcağında sakız gibi olacaktır. Bu da aşırı ısınma sonucu yol tutuşta zaafiyet ve erken aşınma demektir.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Winter Grip'in yanına yazılık uygun fiyatlı lastik öneriniz var mı? MB-457'den memnunum aslında ama biraz daha güven veren modellere yönelmek istiyorum. Ek olarak bütçem Anlaş'ın üstüne çıkmama müsaade etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar