Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada dua edelim ki anketler haşmetlimizi göstersin. Eğer halk desteğinin azaldığını görürse papaz krizini aratacak krizler oluşturma yoluna girme ihtimali yüksek.
Malum, ülke içindeki unsurları kullanarak mağdura yatmak artık çok inandırıcı değil. Muhtemelen büyük güçlerle papaz olma yoluna girilecek. Hatta bir hafta kadar önce biraz yoklandı gibi sanki.
Konuya geri dönecek olursak, döviz kuru n'olursa olsun, önümüzdeki sene içinde vatandaşın alım gücünün artacağını beklemek ciddi saflık olur görüşündeyim.
Malum, ülke içindeki unsurları kullanarak mağdura yatmak artık çok inandırıcı değil. Muhtemelen büyük güçlerle papaz olma yoluna girilecek. Hatta bir hafta kadar önce biraz yoklandı gibi sanki.
Konuya geri dönecek olursak, döviz kuru n'olursa olsun, önümüzdeki sene içinde vatandaşın alım gücünün artacağını beklemek ciddi saflık olur görüşündeyim.
"Ağanın pohunun üzerine poh olmaz" sendromu olarak tanımlıyorum ben bu durumu. Bir tür kişilik bozukluğu. Pardon, soru retorik miydi yoksa?Diğer arkadaşlar da kusura bakmasın ben neden sizinle tartıştım?
Son düzenleme: