Bunu övgü olarak kabul ediyorum bro

Anlamadığım bana gelene kadar adamın 3 senedir sitenin açık otoparkında sadece direksiyon kilidi ile (gerçi onu yaptığını da daha bilmiyoruz)bırakmasını kimse sorgulamıyor.O kadar motosiklet çalınması haberi geliyor,hiç mi endişe etmezsin be kardeşim.20-25 bin tl ver motosiklete ama gidip 150-200 tl ye bir U kilit ya da 300-400 tl ye makas ile kesilemeyen halat zincir kilit almazsın!
Hadi üşendin,bu zamana kadar çalınmadı bu saatten sonra da çalınmaz dedin ama çalındı ve sonra forumlarda sosyal medya da haber yayarak kaç kişi motosikletini bulmuş? şöyle bir hayal mi kuruyorsunuz "bunlar biraz bekler sonra çıkarıp kesin gezerler çaldıkları motosiklet ile"

bu işi yapanlar kesin şu forumdakilerden zeki,orasını anladık.
Kalkmış biri diyor motosikleti parçaladılar ön amortisör de ki sticer'ı sökmeyi unuturlarsa kesin yakalarız onları
1- Hadi unuttular,öyle parçalayıp sattılar,siz de buldunuz parçasının birini,satan adam size gerçeği söyler mi sanıyorsunuz?
motosikleti çalınan adam ile en ufak dalga geçmişliğim yok aslında benim tiye aldığım yapılan arama yöntemi ve kuş kadar beyni olmayanların beni eleştirmeye çalışırken kendilerini daha komik duruma düşürmesi,bir eğleniyorum bir eğleniyorum anlatamam.
Hele uzay gemisi nick'li gereksiz favorim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
2- Sen beni bir de yatak da gör ama baştan söyleyeyim karşı cinse ilgi duyuyorum.