Leoncino' ya Veda // Bozcaada ve Alaçatı

2 yıl ve 27000 kilometrenin ardından bize güzel şeyler kattı. Elveda :(

nuWMVc.jpg

nuW9YP.jpg

nuWttt.jpg

nuWZjR.jpg

nuWbUe.jpg

nuW4dN.jpg

nuWw9Y.jpg

nuWfvq.jpg

nuW7C0.jpg

nueojp.jpg

nuWdFx.jpg

nuWAsv.jpg

nueQ98.jpg

nuenYh.jpg

nueEWy.jpg

nueRdM.jpg

nue5jA.jpg

nueJzn.jpg

nueySj.jpg

nueCBo.jpg

nueSFU.jpg

nuexnH.jpg

Son düzenleme:
Geçmiş olsun acil şifalar o halde.
Daha dik, ağırbaşlı bir Enduro modeline geçme vakti gelmiş o zaman :)

Naked bir yere kadar diyorsunuz. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

O rakının kokusu buraya kadar geldi be.

Çok deniz mahsulü sevmem ama Bozcaada' da Ahtapot beğendi yedim. Acayip lezzetli bir mezeydi. Tavsiye ederim.

Naked bir yere kadar diyorsunuz. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Çok deniz mahsulü sevmem ama Bozcaada' da Ahtapot beğendi yedim. Acayip lezzetli bir mezeydi. Tavsiye ederim.

Rakı sevmem ama ortama ayak uydurmak için bir düple (duble) atarım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Süper, işte bu.

Ya bak dalga geçmeyin, en son 8 çay bardağı rakı içtiğimde dere kenarında yüzükoyun yatar vaziyette bulmuşlar beni. Öldü sanmışlar.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
En güzel içen, ne kadar içmesi gerektiğini bilendir.

O rakının kokusu buraya kadar geldi be.

O da birşeymi,taa buradan kafa bile yapti..

Alkolmetrede direk 80promil çikti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Ya bak dalga geçmeyin, en son 8 çay bardağı rakı içtiğimde dere kenarında yüzükoyun yatar vaziyette bulmuşlar beni. Öldü sanmışlar.

İndim yuzukoyun dereye..
Dediler dere nerde...
İçersen böyle dibine..
Selam söyle dedene..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

o kadar kaçırmamakta fayda var :)

Beleş olup olmamasida bir kriter..

O da birşeymi,taa buradan kafa bile yapti..

Alkolmetrede direk 80promil çikti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

İndim yuzukoyun dereye..
Dediler dere nerde...
İçersen böyle dibine..
Selam söyle dedene..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Beleş olup olmamasida bir kriter..

Levo'cum bıraktım artık içmiyorum. Çok pahalı oldu meret. Sanki içki fabrikasını satın alıyoruz ya..

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Merhaba bozcadaya İstanbuldan Tekirdağ üzeri gittiğinizi varsayıyorum. Bozcaadaya inene kadar feribotlara toplam ne kadar ödediniz? Bende bu yaz motorla gitmeyi düşünüyorum. Kişisel görüşüm bozcadanın balon bir yer olduğu. Hele o günbatımı tepesi taksi 50 lira aldı ya :D. Oteller aşırı pahalı. Arkadaşımın yeri olmasa özellikle gitmem sadece kamp amaçlı giderdim. Deniz kestaneleri de bölgeden bölgeye değişiyor ama çok sıkıntı onlarda.

Merhaba bozcadaya İstanbuldan Tekirdağ üzeri gittiğinizi varsayıyorum. Bozcaadaya inene kadar feribotlara toplam ne kadar ödediniz? Bende bu yaz motorla gitmeyi düşünüyorum. Kişisel görüşüm bozcadanın balon bir yer olduğu. Hele o günbatımı tepesi taksi 50 lira aldı ya :D. Oteller aşırı pahalı. Arkadaşımın yeri olmasa özellikle gitmem sadece kamp amaçlı giderdim. Deniz kestaneleri de bölgeden bölgeye değişiyor ama çok sıkıntı onlarda.

Ege' de bir yerin adı çıktığı zamana gerçekten herşeyin fiyatı gereksiz zıplıyor. Dediklerine katılmakla beraber. Benzin dışında feribot için 50 TL gibi bir rakam ödedim. Ama bu fiyat feribot' un gidiş ve dönüş fiyatı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara da hissedilen sıcaklık - 15 dereceleri bulurken ve hafta sonu motosiklete binememişken böyle bi gezi konusuna denk gelmek çok kötü.

Gideyim dik, hafif başlı enduromu çalıştırayım belki kendime gelirim 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar