istanbuldan alıcak olursan yardımcı olurum özelden yazarsın ama dediğim gibi go pro 5 black ve üstü senin bütün ihtiyaçlarını görecektir aksesuar olarak da net diyorum batarya hariç orijinal alman çok da mantıklı değil bir selfi çubuğuna gopro marka diye 300 tl verene kadar 300 tel ye çantalı bir dünya aksesuar satıyorlar onlardan alabilirsin ben öyle yaptım bir farkda göremedim ki bu pivot j hook va bağlantı parçaları kırılıyor diyen var sahteleri orijinaller de kırıldı bende birazda titreşim ve aşırı fazla güçle vidaları sıkmaktan oluyor onlar eğer ben vlog kanalı yapıcağım bit rate önemli herşeyi 4k çekerim dersen 7 ya da 8 al ama tamamen kişisel anılarım için amatör olarak vlog yaparım dersen 5 yeterli bende hem 5 hemde 7 vardı ikisinden de çok memnundum şuan sadece anı olsun ve güvenlik amaçlı diye kullanıyım dedim eken h9r aldım kamerayı takasım bile gelmiyor o derece 
bkz bizzat kendi çekimim olan h9r videosu
ilk olan sabah 7-8 arası kasım ayı loş ışık için bilgin olsun diye
bu da 29 ekim patlayan renkleri düzeltmek için üstünde oynanmış hali gündüz öğlen 13 civarı
keşke diyorum 7 yi satmasaydım ya da az daha zorlayıp 5 i tekrar alsaydım diyorum
hala üzülüyorum keyif alamıyor insan çekimleri izlerken ve de çekim açıları çok farklı go prolar çok daha geniş çekiyor hem yatay da hem de dikey de
bkz bizzat kendi çekimim olan h9r videosu
ilk olan sabah 7-8 arası kasım ayı loş ışık için bilgin olsun diye
bu da 29 ekim patlayan renkleri düzeltmek için üstünde oynanmış hali gündüz öğlen 13 civarı
keşke diyorum 7 yi satmasaydım ya da az daha zorlayıp 5 i tekrar alsaydım diyorum