ben daha güvende hissedip daha temkinli giden taraftayım
Ekipman da yok Nasıl olsa , kaza yaparsam sakat kalmayayım da kesin öleyim”
Diye daha mı sert kullanıyorsunuz![]()
Kimisi ekpiman giyince daha temkinli sürer, kimisi ekipman giyince ölümsüz gibi davranir.
Siz hangi taraftasınız?
ben daha güvende hissedip daha temkinli giden taraftayım
Sürüş tarzım milletin arkamdan "Allah senin belanı versin" diye sövdüğü tarzdadır. Biliyorum birgün bu tarz başıma geri dönülemeyecek bir problem açacaktır. Lakin ekipmansız sürmem. Ancak hiçbir zaman kendimi ölümsüz hissetmedim. Çok şanslı olduğum örnekler oldu ama ölümsüzlük çok ciddi bir iddia, bazen ölmeyi ömürboyu sakat kalmaya yeğleyeceğin durumlar da olabilir.
Ekipman giyince daha temkinli sürmenin mantığı yok ki.
Ekipmansiz sakin sürüş vs ekipmanli riskli sürüş.. bu mantıklı karşılaştırma bence.
Bisiklet kullanırken arkadaşım motora biner gibi dizlik, dirseklik,kask hepsini takiyordu,ben de bisiklette kask bile takamam.
Yalan yok ,onun kadar riskli kullanamiyordum, düşsem pert olacağimin farkindaydim.Fakat o iki ciddi kaza yaptı birinde virajı alamayıp arabaya patlatti,yoğun bakımda yattı.Hala söyler kask hayatımı kurtardı diye.La olm sen full ekipman bisiklet kullanıyorum diye hayvan gibi suruyordun,bu tür adamlarda ekipman İşlerii daha riskli hale getiriyor bence![]()
Ölümsüzlük garantisi veren tek ekipman kefen.
Onu giydikten sonra bir daha asla ve asla ölmüyorsunuz.
Kesin bilgi yayalım.
kask eldiven ciktigim vakit niyeyse daha sert suruyorum. sebebini bende bilmiyorum.