Ben araştırdım burdakilerede burdakiler tam bir mal afadersin, bayiye götürün, showroma götürün vs konuyu öyle bir saptırıyorlar ki, quoraa ve forumlar böyle. Neyse teşekkürler hocam.
Dostum ilk sayfadaki yorumda,birisi yazmis,servis kontrol etmis ve yag seviyesi normal ise sorun olmadigini hatta pompanin ariza yapma ihtimalinin cok zor oldugunu belirtmis.
Yuksek ihtimalle,yag müşürunun karter içindeki(havuzdaki yağ)ile olan pozisyonunda(yakinlik/uzaklik) bir dizayn hatasi var.veya muşur kronik sorunlu.
Zira,
Normal seviyedeki yaği eksik gosteriyor.
En kotu senaryo ise,
Pompanin debisi,motorun devrine yetişemiyor,surekli geriden gelip yaglama yapiyor.
Bak sende bahsettin,motor isininca yani soguk calisma biterken motorun rpm mi normale donunce yaniyor.
Birde aklima,
Kullandigin yagin viskozitesi geliyor.
Bu durumda yağ yoğunluğuda onemli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Edit:
Birde pompayla oturdugu yuzey arasindaki conta kaynakli olabilir mi?
Basinc kaybi yapmasi muhtemel
Zor ama,bir ihtimalde,pompa malzemesinin alasimindan(döküm ve talasli imalat,super finis vb) kaynakli(yuzey duzlemselliginde bir hata/vs.olabilir mi?
Oturdugu yerde,bel verme/atiklik yapabilir,bu da basinc kaybi yapar.
Gozle gorulmez,ancak 3D cmm olcu aleti lazim(prob ucu ile en az 6-8 noktadan olçu alinacak),mastarla olcmekte zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Son olarak,
Rodaj surecinin onemi bir kez daha karşimiza çikiyor.
Ne diyor,o efsane kullanici kitaplari,
İlk 750-1000km zorlamayin,tum kompenantlarin tum calisma sicakliginda birbirlerine oturma,alişma sureci vardir.
Hee,uretici illaki bunlari ongoruyor olabilir ama,istisnalarda kaçinilmaz.