pulsar ns200 lerde çok fazla kronik abuk subuk sıkıntılar olduğunu kullanan arkaşlarımdan duymuştum , rs200 de de öylemidir bilemiyorum , tipi de piyasadaki diğer sslerin yanında oyuncak gibi duruyor ben olsam cf250 alırdım![]()
Cf moto 250 NK sahibiyim. Ankara'da 1 yıldır kullanıyorum. Bir kere hiz sensörü problemi yaşadım gayet güzel hallettiler. Motorum sürekli ns 200 ile yan yana duruyor. Dışarıdan bakınca ns 200 benim moturun yanında sönük kalıyor. Moturum 10 bin km.de hız sensörü hariç hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Ayrıca eski bajaj servisi şuan cf moto servisi. Ankara için servis kalitesi için fikir verir.
Kardeşim ne zamandır motosiklet kullanıyorsun, motosikletin kaç km zülfikar ustayla yada sinan özdenkoş ile ne kadar muhabbetin oldu hangi işlerini yaptılar bilmem ama milleti yanlış yönlendirme, hepsini iyi tanıyorum hatta polatlıdaki halo bisikleti bile.. Burada amacım ne cf yi gömmek ne de bajajı göklere çıkarmak.
Zaten yamaha kullanıyorum ikisinden de bi çıkarım yok, ömür boyu da bu iki markayı kullanmayı düşünmüyorum.
Sorduğun soruların cevapları zaten benim yazımın içinde. Daha okuduğunu anlamıyorsun gelmişsin benim insanları yanlış yönlendirdiğimi söylüyorsun. Ustalardan sinani da tanıyorum Zülfikari da. Adam Yamaha sormamis bajajla cf yi sormuş.
Merak etme okuduğumu anladım, kullandığım yamaha 20. motosikletim rs de cf de kullandım.Sorduğun soruların cevapları zaten benim yazımın içinde. Daha okuduğunu anlamıyorsun gelmişsin benim insanları yanlış yönlendirdiğimi söylüyorsun. Ustalardan sinani da tanıyorum Zülfikari da. Adam Yamaha sormamis bajajla cf yi sormuş.
Kardeşim ne zamandır motosiklet kullanıyorsun, motosikletin kaç km zülfikar ustayla yada sinan özdenkoş ile ne kadar muhabbetin oldu hangi işlerini yaptılar bilmem ama milleti yanlış yönlendirme, hepsini iyi tanıyorum hatta polatlıdaki halo bisikleti bile.. Burada amacım ne cf yi gömmek ne de bajajı göklere çıkarmak.
Zaten yamaha kullanıyorum ikisinden de bi çıkarım yok, ömür boyu da bu iki markayı kullanmayı düşünmüyorum.
Merak etme okuduğumu anladım, kullandığım yamaha 20. motosikletim rs de cf de kullandım.
Sen daha bu ustalarla birşey yaşamamışsın biz çok şey yaşadık mahkemeliğiz milleti Ankara 'da ki ustalar iyi diyerek yanlış yönlendirme demek istedim.
Arkadaşlar 0 motor alacağım ilk motorum olacak tecrübem yok ikisi arasındayım şehir içi kullanacağım artı ve eksi yönleri ile hangisini seçmeliyim aydınlatır mısınız?
Sevgili kardeşim bende senin gibi ilk motorum için hazırlanıyorum ancak 250 ve 200 cc yeni başlayanlar için yüksek bir sayı sana tavsiyem düşük cc li bir motorla iyice aceliğini atman ve yüksek cclere o zaman geçmen trafikde yapılan hataların çoğu zaman dönüşü olmuyor