trafik.gov.tr - Ocak 2020 Trafik kazaları

Motosikleti
D400
Otobüs kazada asli kusurlu. Yaptığınız yorum yanlış. Motosiklet sürücüsüne ayna kontrolü, omuz üstü bakış vs. kusurlar verilmesi mümkün değil. Bu görüntülere göre sigorta %100 otobüs sürücüsünü kusurlu bulur. Tamam araç gelmemesi gereken yöne bile bu kontrolleri yapıyoruz. Fakat bunlar Trafik kurallarını değiştirmez.

hocam allah aşkına sonraki mesajlarımı okur musunuz, motorcu kusurlu diye birşey mi dedim.

yanlıs anlasılma olmasın diye üstüne 4 tane daha cevap yazdım düzelttim demek istediğimi

Hocam kusura bakma sitede yeniyim sitede ben açıklayıcı olmadıgı için buraya yazmak zorunda kaldım nereye yazacagımı bulamadım

Motosikleti
CBR 125 R 2014
16. videoda araba konfeti atar gibi kağıt havlu atıyor düşerken ona çok güldüm :queen: Bence bu videolar siteye sabit reklam gibi eklenmeli tam boy izlemeden siteye giriş yapılamamalı.

hocam allah aşkına sonraki mesajlarımı okur musunuz, motorcu kusurlu diye birşey mi dedim.

yanlıs anlasılma olmasın diye üstüne 4 tane daha cevap yazdım düzelttim demek istediğimi

Arndiol doğruyu söyle, Motorcuları kötü göstermek için gönderilmiş İsrail ajanı mısın? :):)

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Burada bile kavga çıkıyor :D Yok olmayız biz :D Devlet hata yapıyor bizleri çökmesini istedikleri memleketlere gönderecekler 5 sene 10 sene sonra gittiğimiz ülkeler iç savaşın eşiğine gelir eminim ben :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar