Ankara'da yaşıyorsan öğrenmek istediğini Kızılay - Atatürk bulvarında kır saçlı polis ağabeyimizden ceza yiyip öğrenme

3 kişiye egzozdan ceza yazdı bildiğim 3üne de bakanlıktan ceza geldi.
o meydanda 2018 de ben de ceza yedim... genç yeni yetme bir p.ti yazan da... bende de suç var.. sıhhıye yönüne giderken 2 araç arasında sıkıştım... basıp kaçtım aradan ve zafer çarşına park ettim... hemen arkamdan gelmiş , haberim yok... evraklar felan çekici çağırdı... kır saçlı yaşlı sonradan geldi..
parka felan çekme... bırak gitsin felan dedi ama o yeni yetme bu sefer onunla ağız dalaşına girdi... yazacam edecem karışmayın işime vs...
geldi çekici... al dedim motoru yükle... amma dedim motorumda bir gram çizik olursa, gelir seni bulur ödettiririm dedim... bir sürü haberde gördüm, motorları indirip bindirirken çiziyorlar, deviriyorlar... al dedim naparsan yap... ben gidiyorum dedim... 2 dakka aralarında konuştular... tamam dedi takip et çekiciyi... yükletmedim... :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Arkadaşlar merhabalar geçen akrapovic slip on egzozdan r25 ile ceza yedim. Iyi güzel hoş ta bir motorcu arkadaş çevre ve şehircilik bakanlığı da ceza göndericek sana dedi 3 bin tl civarında şok oldum doğru mudur? Aslı astarı var mıdır. O kadar araştırdım ama bulamadım böyle bir şey.
ben de 2018 haziranda ceza yedim... ve parka da çekildi... o cezayı çok aradım kontrol ettim ama gelmedi... hala da yok ... 1 ay önce sattım motoru... karşıma öyle bir ceza çıkmadı.... ama noter satışını ilk etapda veremedim... parka çekildğinde " TRAİKTEN MEN " görünüyor...
motoru parktan çıkarınca " TRAİK DENETLEME - DÜDÜKLEME MERKEZİNE" gidip aha çıkarttım motoru... sokun beni tekrar trafiğe diyeceksin... benim bundan haberim yoktu... 1,5 sene bu şekilde gezdim... hatta yurt dışına bile çıktım, 10 ay kaldım... sadece noter satışı verirken karşıma çıktı... bu men olayı...