- Konu Yazar
Arkadaşlar yazın sonunda motorumu bandırma tvs-suzuki servisine götürdüm ve pişman oldum olanları anlatıyorum. Tvs apache rtr150 motora sahibim. adada yaşıyorum ve burada servis tamirhane vs yok o yüzden mecbur en yakın olan bandırma tvs-suzuki servisine götürdüm motorumu. Yağ yakma problemiyle götürdüm motoru hesapladık ettik işçilik dahil 1300 lira fatura çıkardılar kabul ettim ve motoru bırakıp evime döndüm. Bir süre sonra servisten arayıp piston sekman ve silindirin çok iyi durumda olduğunu değişimin gerekmediğini söyleyip değiştirmediler ve fiyatı 600 lira düşürdüler kabul ettim. Bir hafta sonra gittim ve motorumu servisten aldım adaya döndüm ilk başlarda motor çok iyiydi gayet güçlenmişti. Aradan 1 ay geçti yağı değiştireyim dedim ve motorun içindeki yağı boşaltınca çok sağlam kazıklandığımı anladım. Yağ yakma problemiyle götürdüğüm motorumun yağ yakışı iki katından fazlasına çıktı 1 ayda 1 litre yağdan kalan 300ml den fazla değil. Servisi aradım anlattım durumu getir tekrar bakalım dediler ve sadece söküp takmak için yaptıkları işçilik 500 lira. Benden conta parası da aldılar ve farkettim ki sıvı conta basmışlar. Motorum resmen kullanılmaz hale geldi 2 zamanlı motora döndü benzinden çok yağ yakıyor sürekli beyaz duman atıyor artık bıraktım motoru yatıyor evin önünde. Umarım bu yazımı okuyordurlar allah belalarını versin.