Yamaha R25 Yeni Rengiyle

Merhaba arkadaşlar 2020 modelleri beklerken Yamaha bize 2019 model olarak yeni rengiyle geldi. Canlısını henüz görmedim fotoğraflar krom griyi anımsatıyor ben çok beğendim. Şu sıralar siyah sıfır R25 almayı düşünürken bu rengiyle bi hayli kafamı karıştırdı siz ne düşünüyorsunuz?

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Resimleri sahibinde.com'dan aldım daha iyisini bulamadığım için.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Teknolojik yenilik var mı 2020'de?
Yoksa analarını boyayıp, geri babalarına mı satıyorlar?? ( teşbihte hata olmazmış )

Yakışmış, motorun hatlari daha belirginleşmiş şimdi r6'ya epey bir benzemiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fena değil ama on camurluk bıraz sırıtıyor gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok güzel motor da ben eski kasasının kafa şeklini daha çok seviyordum, daha agresif bir görünüm sergiliyordu.

Teknolojik yenilik var mı 2020'de?
Yoksa analarını boyayıp, geri babalarına mı satıyorlar?? ( teşbihte hata olmazmış )

1. Bu kasa cikarken zaten yakıt,yol tutuş,lastik, aydınlatma,gösterge paneli vs iyileştirildi.
2. Kronik sorun vs kalmadı
3. Kendi sınıfında, bu cc de, eu4 uyumlu bu paraya 0km rakibi yok.

Bu sebeblerden dolayı herhangi bir yeniliğe gerek duyup maaliyet artırmazlar...renk değişmiş yeter...

Kocaeli İl Temsilcisi
Ön çamurluğun rengi resmen kelebek konmuş gibi olmuş. O da gri olsaymış harika olacakmış görüntü olarak.

ön çamurluğu bi ben beğendim sanırım gayet güzel olmuş.yanlız ben yanlardaki r25 sticerının alt kısımlarını ve öndede var belli belirsiz anlamsız çizgilerle donatmalarına takıldım.o ayrıntı olmasa gerçekten güzel olmuş o kadarki ben bu rengi alsam yanlardaki r25i direk sökerim :)

ön çamurluğu bi ben beğendim sanırım gayet güzel olmuş.yanlız ben yanlardaki r25 sticerının alt kısımlarını ve öndede var belli belirsiz anlamsız çizgilerle donatmalarına takıldım.o ayrıntı olmasa gerçekten güzel olmuş o kadarki ben bu rengi alsam yanlardaki r25i direk sökerim :)

Ön çamurluk konusunda yalnız değilsin kardeşim

bu rengiyle daha keskin çizgilere sahip olmuş sanki ama gerçekten ön çamurluğu niye öyle yaptılar unutmuş olabilirler mi yeni mühendistir belki arkadaş :)

Çok güzel motor da ben eski kasasının kafa şeklini daha çok seviyordum, daha agresif bir görünüm sergiliyordu.

onunda helojen ve tek far yanması sinir bozucu geliyordu abi bana

Ben de herkesin aksine bu renkle o hırçın görüntüsünü kaybettiğini düşünüyorum

Önceki renkler çok daha yakışıyordu. Bu renkler ile şimdilik değişik bir görüntü verdiğinden çekici gelebilir ancak yakın zamanda (rengin) gözden düşeceğini düşünüyorum. Kısaca; olmamış. Tabi bu benim zevkim, benim düşüncem :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben beğenmedim, oldum olası r25'i sevemedim. Eski kafa yapısı daha iyiydi, agresifti, onu kaybetmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar