Hayırlı olsun. Virajlarda eski kasasından nefret ediyordum. Yeni amortisörler ile daha iyi olmuştur die düşünüyorum. Güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah. Yetmeme gibi bi durum görecelidir, 169kg motosiklete 36 beygir gayet yeterli.
Ateş ediyor be. Kazasız belasız.
Hayırlı olsun. Virajlarda eski kasasından nefret ediyordum. Yeni amortisörler ile daha iyi olmuştur die düşünüyorum. Güle güle kullan.
Hayırlı olsun,kazasız belasız:king:
Birkaç ay içinde motorun gücü tatmin etmemeye başlayacak ve bu güçsüzlüğe rağmen xj6 ile aynı yakıtı yakmasını dert etmeye başlayacaksınız. Zararına satmamak için 1 sene lanet ederek kullanmak zorunda kalmamanız için dualar edeceğim hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun hocam mt. Peki Xj6n de tuketım ve 0-100 degerleri nasıl? Bılen varmı?
Hayırlı olsun hocam mt. Peki Xj6n de tuketım ve 0-100 degerleri nasıl? Bılen varmı?
Hayırlı olsun....tekeriniz düz bassın...Mantıklı olanı yaptınız...2 sene 20000km az masrafla,garantiyle, kafa rahat....
Hayırlı olsun konuya birazcık geç girdim ama sonuç ile kafamdaki aynı olmuş doğru seçimi yapmışsınız kanımca.
Hayırlı olsun kardeşim.En kötü karar kararsızlıktan iyidir, ben temmuzda sattım 250 cc 650 cc naked bakıyorum hala bakıyorum yanikazasız belasız tekerine taş değmesin.
Hayırlısı olsun..Kazasız belasız...
Kaça maal oldu ?...
hayırlı olsun
bende sıfır t7 niyetim vardı sonra vazgeçtim afrika alayım dedim 1 aydır adam akıllı afrika yok sanırım avantajlı fiyat t7 yi de kaçırdım yani kaldım motorsuz