Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6,5 saniye nasıl oluyormuş. 40-50kg sürücü ile mi?
Youtube dan bakabılırsın bırcok video var.
6,5 saniye nasıl oluyormuş. 40-50kg sürücü ile mi?
Seksenlerde yaşamıyoruz yahu... 5.5 saniye Ferrari Lambo süresi değil. Azıcık hızlı aile arabası süresi. 5 kişilik BMW M'ler dört küsür saniyede artık... 3.5 saniyeyi geçen Ferrari Lambo üzerinde taşıdığı markadan utansınHa ben 0-100 5.5 saniye isterim diyenler varsa cf 650 nk modeline acil yonelsinler 2-3 bin tl fazla verip ferrari lamborghini performansi yasarlar![]()
Seksenlerde yaşamıyoruz yahu... 5.5 saniye Ferrari Lambo süresi değil. Azıcık hızlı aile arabası süresi. 5 kişilik BMW M'ler dört küsür saniyede artık... 3.5 saniyeyi geçen Ferrari Lambo üzerinde taşıdığı markadan utansın
Bu arada Kenan'ın Lambo 2.9 saniyeymiş :queen:
Adaptasyon diye ben buna derim işte! Bu muhakeme kuvveti ile 3-4 yıl kadar sonra da Mondial bize çok cazip fiyatlar sunmaya başlayacaktır, takdirlerimizi toplayacaktır.
Bajaj Dominar 400 - 2017 fiyatı 17.998 TL / 2019 fiyatı 28.990 TL / Fark ~%61
Yamaha MT07 - 2017 Fiyatı 37.800 TL / 2019 fiyatı 53.350 TL / Fark ~%41
Motosikletlerin performans yahut kalitesini kıyaslamıyorum, herkesin kıstası farklı.
Fiyatlara forum ve muhtelif farklı sayfalar üzerinden hızlıca ulaştım. Neden Yamaha? Çünkü geçenlerde çoğunluk ağır biçimde eleştiriyordu fiyat politikasını, ilgimi çekti. Sanıyorum ki iyi/kötü ya da doğru/yanlışlara artık fakirlik/zenginlik karar veriyor. Ulaşılır olan adaletli ve iyi oluyor gibi bir manzara var.
MT7 ilk çıktığında 18000 lira civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Otaboka vergi babam vergi, tl değer kaybı vs derken tutan öpüyor birde düzüyor resmen. Akıllı geçinen salaklarız.
Sahibinden'e yeni kasa mt-25'lerin satışı koyulmaya başlandı. Cuma gününe kadar bütün bayilere kısıtlı sayıyla gelecek ürünler. Fiyatı şu an 31.950 TL. Şubat 1'den itibaren en az 1000 TL civarında yeni bir zam gelecek. Ocak ayı içerisinde motosiklet alan aldı, yoksa Şubat ayında daha da artacak fiyatlar. Yıllardan beri bu politika bu şekilde ilerliyor. Yamaha ve Honda her ay düzenli olarak arttırıyor fiyatları...