- Konu Yazar
canımsın cüneyt 'cim senin hani sözlerin varya şiir tarzı' benim için( motosiklet'ci üzerine)çalışırmısın beraber 1 tanede bizim şarkımız olur ne dersinEmeğine sağlık Ogün kardeşim... :cherry:
canımsın cüneyt 'cim senin hani sözlerin varya şiir tarzı' benim için( motosiklet'ci üzerine)çalışırmısın beraber 1 tanede bizim şarkımız olur ne dersinEmeğine sağlık Ogün kardeşim... :cherry:
kurban olurum ya benim dünya güzeli mütavazı can arkadaşlarım' kardeşlerim. canım hasan'cım yok be biz hep aynıyız hatta hep bi adım geriden geliyorum sizleri takip ediyorumaslında meşhur olmadan senden imzalı bi posterini alsak ya ilerde ulaşamayız sana![]()
kurban olurum ya benim dünya güzeli mütavazı can arkadaşlarım' kardeşlerim. canım hasan'cım yok be biz hep aynıyız hatta hep bi adım geriden geliyorum sizleri takip ediyorummotosikletim gitmiyor yoksa geçeceğim dermişim:mrgreen: öpüyorum nejdet baba yokmu gözükmüyor mete_han can neredeler yavvv:mrgreen:
abi ben meşhur adamım be öyle her yere gelememhacı cumartesi günü sarıyerde iftara gidiyoruz bekleriz seni de
buda güzel duygular ne denirki varol......Onlar da çukolata yiyebilsinler,motor sürebilsinler'' diye bitse güzel olur![]()
neden olmasın'ki azim çalışma ve duygu bunlar olduğu zaman sende başarırsın 'birde yapabildiğin öğrendiğin özellikleri geri faydalı bi hale dönüştürür bunun için emek harcarsan dünyanın en güzel olgusu haline gelir ....abicim bundan sonra ben çalacam sen söyliycen kadro genişleycek
sizlerin böyle samimi ve yapıcı güç verici duyguları beni daha yürekli daha çalışkan yapıyor' hepimiz ayrı dünyalarız ayrı yeteneklere ayrı özelliklere sahibiz ama ortak noktamız iki teker üstünde motosiklet'ci kardeşi olmamız çüğnki biz her an hayatla oyun oynuyoruz dilerim hiç bir kardeşimize rabbim kaza bela vermesin yaşadığımız sürecede hem yavrularımıza hemde insanlık adına bizlere güzel şeyler faydalı şeyler yapmak nasip olsun 'rabbim nasip etsin:rendeer:dostum emegine ve duyguna saglık gene döktürmüşsün süpersin
buda mt cıngıl ve deprem kız gibi playlistimizdeki yerini aldı devamını bekliyoruz
ahh necdet'cim sizlerle sohbet'e dertleşmeye paylaşmaya o kadar hasretimki nedendir bilinmez hep yarım kalıyoruz darülaceze'ye gittik bi telaş çok güzeldi aramızda fazla dertleşemedik eyüp yuvaya gittik dönüşte sizinle dönerken bi aksilik bide benim telaşım yine buluşamadık geçen iftar yemeği ne kadar gelmek istedim gene olmadı oturmak siz motosiklet'ci kardeşlerimle hasan'la murat'la cüneyt'le metehan'la savaş abiyle erhanla müslüm babayla handey'le göksel ya inan tamer olsun hep bi değişik ama güçlü karakterler inan gönlü güzel kişiliği güzel daha sayamadığım birçok arkadaşım var kardeşim var bi mehmet kardeşim pırıl pırıl ya saysam bitmez bi tek ist. değil değişik illerden öyle insanlar varki böyle güzellik olmaz gerçek'ten ara sıra site ile ilgili bazı eleştiriler olsada harika insanlar sizleri tanıdım ben aslında çok insanla iç <içeyim işim icabı ama bana en yakın en sıcak motosiklet kardeşliği arkadaşlığı bu kardeşliğin daim olması dileğimle sana necdet'cim ve tüm MT ailesine yeniden iyiki varsınız diyorum sonsuz sevgilerimi yolluyorum binlerce'kere:rendeer:emeğine sağlık canım kardeşim birde buluşmalara gelsen ne güzel olur ya
kendini özlettiriyorsun:rendeer: