Yoruma koptum resmen![]()
- kill switch in var mı?
-Dur cebimde olacaktı Bir tane
Ulan kill switch olsa gidon da olurdu zaten
Bu arada, bence kız kusurlu, taksici suçlu.
Böyle genç temiz yüzlü birinin çakallık peşinde olması beni üzdü yakıştıramadım. ( Plakayı katlaması )
Kaza olayına resmen yeni bir boyut getirdiniz.
) boyut benim işim, sayın abim..
Trafikte kusur ve suç olayını irdeleyelim mi?
Eski bir video, ilk izlediğimde de sinir olmuştum, ne bileyim " biri bana böyle yardıma gelse kovardım " heralde dediğim bir tip, forumdaysa da selam falan olmasın kendisine
Ama ben mi yanlış yorumluyorum şimdi ;
Yol 2 şeritli kız hep sağdan gidiyor ( taksi üstüne kırdı - taksi suçlu )
Yol zaten sonradan tek şeride iniyor kız yine sağdan gidiyor ( taksi üstüne kırdı - taksi suçlu )
Anlamadım bu işi orası 2 şeritli yol değil mi ? ..
" Sağdan sollanmaz " meselesi orada " sağa dönüş yoksa " işlememesi lazım .. gerçi bu da gereksiz bir olay o halde biri benim sağımdan geçerken direkt üstüne kırayım ? bedavadan arabanın sağını yaptırırım falan .. çıkamadım bu kusur işinin içinden ..
Bence saçma. Kill switch'in var mı diyen elemanlar ne yapıyor? Onlar da sağdan gelmiyor mu? Bu forumdaki herkes boş bulduğu yoldan yavaş da olsa gitmiyor mu? Kimsenin beklemeye tahammülü yok, yavaş giderseniz, şeridinizden giderseniz arabalar sizi sıkıştırır daha uzun değil daha kısa yaşarsınız. Dikkatli bir şekilde aradan gitmek lazım, plakayı katlamak dışında kızın bir suçu yok. İnsan gibi şerit değiştirirse ve takip mesafesini bırakırsa herkes, kaza falan olmaz.