Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar iki tekere kavuşmayı düşünüyorum. Daha önceden Honda CBF 150 ve Kawasaki Z 250 SL kullandım. Toplam tecrübem 25 bin km. Tekrardan bir 250 cc almayı düşünüyorum. Mt-25'in yeni kasasına hayran kaldım açıkçası. Sizce sıfır motosiklete 30 bin tl civarında para vermek ne kadar mantıklı bir hamle olur? Genel kullanım amacım şehir içi trafikten kurtulmak ve kısa mesafeli geziler yapmayı düşünüyorum (Günlük ortalama 250-300 Km).
2. el piyasası da çok pahalı. Sıfır bir motosiklet alırsam, beni yıllarca götürebilir mi? CC yükseltme derdim pek yok çünkü hem fiyatlar ortada hem de yüksek cc'yi rahat kullanabilecek kadar pro değilim henüz. Genel anlamda naked ve enduro tipi motosikletleri seviyorum. Honda CB 250 R ve Suzuki V-strom 250'de seçeneklerim arasında. Önceden motosiklet kullandığım için ekipmanlarım duruyor. Sadece kaskı yenileyeceğim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
2. el piyasası da çok pahalı. Sıfır bir motosiklet alırsam, beni yıllarca götürebilir mi? CC yükseltme derdim pek yok çünkü hem fiyatlar ortada hem de yüksek cc'yi rahat kullanabilecek kadar pro değilim henüz. Genel anlamda naked ve enduro tipi motosikletleri seviyorum. Honda CB 250 R ve Suzuki V-strom 250'de seçeneklerim arasında. Önceden motosiklet kullandığım için ekipmanlarım duruyor. Sadece kaskı yenileyeceğim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.