2020'deki İlk Kazam

2 senelik serüvenin sonunda ilk kez motordan düştüm :D Düşmemin sebebi geldiğim yolun buz tutması ve benim yol tutuşunun bu denli düştüğünü farketmeyip yanlamak istemem :D

Tüm yolu izlemek isteyen olursa diye bunu da buraya bırakayım.
https://youtu.be/hDdCPvIuwmw

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, bu tip karlı yollarla ilgili bir video izlemiştim. Arabalardaki zincir mantığında adamlar motosiklet lastiklerine plastik kelepçeler takıyorlardı.

Geçmiş olsun, bu tip karlı yollarla ilgili bir video izlemiştim. Arabalardaki zincir mantığında adamlar motosiklet lastiklerine plastik kelepçeler takıyorlardı.

2 kişi çıkacaktık diğer arkadaş plastik kelepçe taktığı halde ikinci rampadan sonra tırmanamadı ben devam ettim, bidahakine arabalar için özel olan kelepçeler varmış galiba ondan deneyeceğiz.

Mersin İl Temsilcisi
Dilerim son kazanız Olur..
Geçmiş olsun.
Sizde bir şey olmaması sevindirici :)

Geçmiş olsun. Walla bu sendeki cesaret işi. Ben bu işe kalkışmazdım. Fakat @tommygun'un dediği gibi plastik kelepçe ile işini görebilirsin. Bu motorunun jantına lastiğine zararda verecektir.

9022771298354.jpg

Motosikleti
D400
biraz daha hızlı olsan yolun sonundan toplayacakmışsın motoru , geçmiş olsun :cat:

Geçmiş olsun. Walla bu sendeki cesaret işi. Ben bu işe kalkışmazdım. Fakat @tommygun'un dediği gibi plastik kelepçe ile işini görebilirsin. Bu motorunun jantına lastiğine zararda verecektir.

https://productimages.hepsiburada.net/s/7/551/9022771298354.jpg

Bu ürün arabalarda bir halta yaramıyor, lastiğin daha ilk dönüşünde tırnaklarından parçalayıp atıyor. Motosiklette yük daha az olduğu için belki motora daha uygun olabilir.

Bu ürün arabalarda bir halta yaramıyor, lastiğin daha ilk dönüşünde tırnaklarından parçalayıp atıyor. Motosiklette yük daha az olduğu için belki motora daha uygun olabilir.

Ben kendi arabamda denemiştim. Birden gaza abanmadıkça atmıyor. Kardeşime verdim sonra, 2 kalkışta birşey bırakmadı :) Yani biraz munis bir kullanım istiyor. Zaten acil durumlarda saplandığın yerden kurtarmak için var olan plastik dandik kelepçeler.

Motosikleti
Mt25
Sarıçiçek yolu toprak, yazın otomobille bile sarsılarak gidiyoruz. Mantar zamanı bir r3x evo görmüştüm. O bile sarsılacak şekilde çıktıysa heyecana gerek yok. Altı alçak motosikletin yolu değil orası.

Sarıçiçek yolu toprak, yazın otomobille bile sarsılarak gidiyoruz. Mantar zamanı bir r3x evo görmüştüm. O bile sarsılacak şekilde çıktıysa heyecana gerek yok. Altı alçak motosikletin yolu değil orası.

Enduro kadar yüksek olmasa da altı diğer commuterlardan yüksek sanırsam. Anlas Winter Grip iyi iş gördü diğer arkadaşın lastikler fabrika lastiği Kenda 2. yokuşta kaldı plastik kelepçe taktığı halde. Apaçilik denemeseydim düşmezdim ama Allah beterinden saklasın. Çantanın kancası kırıldı, ayna gevşedi, kafada ufak çatlak var o kadar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altında 50k lık motor olunca o yola girmek bile istemezsin :) Böyle karlı yolda gitmek mantıklı gelmiyor.

Altında 50k lık motor olunca o yola girmek bile istemezsin :) Böyle karlı yolda gitmek mantıklı gelmiyor.

İnternette var aslında birsürü örnek lastiği falan çiviliyorlar GS'in. Direk buzun üstünde sürüyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

ulan varya ne zevklidir orda sürmek ağzının tadını biliyosun :D geçmiş olsun bu arada

Düştüğüm yer tırmanırken çok zevkliydi zemin buzlu değildi gazı köklediğim gibi arkası sağa sola gidiyordu :D

Kaza beklenmeden gerçekleşen birşeydir. Sen düşmek için bahane aramışsın :cherry:

Ani bir gaz sesi sonrası kaymışsın, sanki biraz heyecan mı aradın ne :D

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Bu kaza değil yav. Sadece eğlenmek istemişsin sonra birazcık yeri öpmüşsün :). Bazen olur böyle şeyler yapacak bişi yok. Sende bir hasar çıkmasın yeter. Eğlenirken ufak kazalar sıkıntı çıkarmaz :) .

Kaza beklenmeden gerçekleşen birşeydir. Sen düşmek için bahane aramışsın :cherry:

Burayı tırmanırken zemin karlıydı, yanlaya yanlaya çıktıydım :D Dönüşte buzlanmış bu kadar kötü olacağını tahmin etmedim yan vereyim dedim debriyajı bi tokatladım baktım motor altımdan gitti :D Sonuçta böyle olacağını beklemiyordum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar