- Motosikleti
- Honda CBF 250
BUnlar benim rüyamda bile görmediğim makineler, ben de kararsız kaldım 
Ne o babanla barıştınız galiba yine motor muhabbetleri başlamış..)
Motosiklet seçmek kolay değil evet. Foruma biraz göz attım hemen, hemen herkes aynı dertten muzdarip.
Motosiklet canımız ciğerimiz uzlumuz çocuğumuz dostumuz ama eşimiz değil. Evlilik kararı gibi bakmamak lazım bir motosiklet alırken. Zaten anladığım kadarıyla seviyorsun farklı modelleri denemeyi alırsın binersin sonra satar başka bir tane alırsın yani çok dert edinmemek lazım esasen.
Diavellede sadece şekil bir motosiklet olarak bakma bence. Pistte %60 %70 başarılı olabilecek bir model. Pist dışında ise kusur bulacak insan var mı bilmiyorum. Bence teknik açıdan kusursuz ve ne istersen ne için kullanacksan ağır pist performansı hariç mahçup etmeyecektir.
Bir Diavel Dark alırsan https://www.udreplicas.com/products/the-dark-knight-rises------batman----leather-motorcycle-suit.html bundan da al bence. Madem şekil diyorsun millet şekil görsün.
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Yaşın 30dan gençse eğer Diavelde tam içine sinmiyorsa genel olarak ss kullanıyorsun madem gerçekten bir R6 veya Zx6R falan al sezon öncesi en kötü ihtimalle denemiş olur sezon başında da zarar etmeden elden çıkartıp yine beğendiğin merak ettiğin bir modeli satın alırsın.
Takıma bayıldım :sunny::santa::queen::cat: