*motosiklet'ci abi hoşgeldin motosiklet'ci abla haogeldin*

motosikletci abi hoşgeldin
motosikletci abla hoşgeldin

burada hüzün var
burada keder var içimdeki
boşluğu bir bilsen abi!

gündüzleri çekilmez
geceleri hiç bitmez
yalnızlık diz boyu
bir görsen abi! abiiiii abla

motosiklet'ci abi hoşgeldin
motosiklet'ci abla hoşgeldin

kime anam desem
kime babam desem
şaşırdım kaldım bir başıma
bir görsen abi!

uyumadım ana kucağında
büyümedim baba ocağında
kaldım yine bir başıma
bir görsen abi ! abiii abiii

hadi beni alıp götürsene
motosiklete bindirsene
özgürlüğün tadına bir varsam abi

yine gelecekmisin
beni sevecekmisin
gözlerimi yollarda bırakma abi ! abiii ah abiii abla ah abla...

motosiklet'ci abi hoşgeldin
motosiklet'ci abla hoşgeldin........

bende motosiklet'ci olsam
senin gibi yollara çıksam
özgürlüğün tadına bir varsam abi ......
http://rapidshare.de/files/35574786...B__304__MOTOS__304_KLET_C__304__ABLA.mp3.html
eyüp çocuk yuvası ziyeretimiz sonrası yavrularımıza ithafen bir şarkı yapmaya çalıştım. Şarkıda izlenimlerim ve çocuklarla geçen konuşmalarımızdan alıntılar yaparak yazdım ve besteledim . ülkemiz ve dünya çocuklarının anne va baba'larıyla büyümeleri insanlığa hayırlı birer fert olmalarını yürekten dilerim onlar günahsız onlar istemedikleri bir hayatın için'de olan öksüz yetim annesiz babasız birer melek rabbim kaderlerini güzel yapsın tüm çocukların

Döndüm mevlaya mevlaya

bekler gönlüm hergün seni
bazen durgun bazen deli
alamadım ben haberi
sordum ellere ellere sordum ellere ellere

uzar gider gecem günüm
boşa geçmiş benim dünüm
nerede kaldın yavrum gülüm
baktım yollara yollara baktım yollara yollara

derdim büyük olmaz çare
ziyan oldum pare pare
söz geçmedi zalım yare
düştüm dillere dillere düştüm dillere dillere

artık umudumu kestim
bıktım ben kendimden geçtim
doğru yolumu seçtim
döndüm mevlaya mevlaya döndüm mevlaya mevlaya

desperadost....

Son düzenleme:
çok ama çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
biraz daha üzerinde oynama yapılsa çok daha güzel olur. (sözler kayboluyor kimi zaman )
ama dedimya yüreğinize sağlık bu nasıl bi düşüncedir nasıl bir sahiplenmedir..:rendeer:

çok ama çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
biraz daha üzerinde oynama yapılsa çok daha güzel olur. (sözler kayboluyor kimi zaman )
ama dedimya yüreğinize sağlık bu nasıl bi düşüncedir nasıl bir sahiplenmedir..:rendeer:
gece saat 3.30 sabah diyelim:) okudum' kısık kısık komşular malum! sözlerini toparlarız ya öneri varsa canlı yazın derim ama aynı düzenek ve hece ' uyumu içinde sevgili benkaan düşünmeden hissetmeden yaşanmaz teşekkürler sevgiler...

Ellerine, yüreğine sağlık Ogün gerçekten duygularını güzel dile getirmişsin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Emeğin için ve paylaşımın için teşekkürler Hemşom
onların unutulmadıklarını ve varlıklarını bir kez daha hatırlattın:rendeer:

inş. hepsi analı babalı birer cocuk olurlar ülkemize hayırlı cocuk olurlar..:pale: halimize sükretmek lazım bizde onların durumunda olabilirdik :pale:

Ellerine, yüreğine sağlık Ogün gerçekten duygularını güzel dile getirmişsin :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sizlerin emekleri katılımları çocukları kucaklamanız 'da apayrı bi güzellikti hande! katılan katılmayan bu ziyarete gitmemize vesile olan herkeze bir daha sonsuz teşekkürler iyiki varsınız :rendeer: mili hemşom cansın sağol:rendeer: magrefb haklısın sonuna kadar'da ah işte nasıl büyüdük bizde:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Baştan söyleyeyim sana muhalif olan insan çok, kimse bu emeği basit sözcüklerle eleştirmesin beğenirsin beğenmezsin burada ki hassasiyeti görmek istemeyen terbiyesizin önde gidenidir. Bu ağır uyarıyı senin diğer şarkındaki bitmek tükenmek bilmeyen silindikçe neye olduğu belirsiz mesajlar atan zihniyete, genele söylüyorum.

Çaba vermişsin, emeğin var zaten oraya giderek çok güzel şeyler yaptınız belki bayramda tekrar aynı grup gidersiniz bu şarkıyı da söylersiniz. Seni kutluyorum, ellerine, emeğine sağlık. :cat:

Baştan söyleyeyim sana muhalif olan insan çok, kimse bu emeği basit sözcüklerle eleştirmesin beğenirsin beğenmezsin burada ki hassasiyeti görmek istemeyen terbiyesizin önde gidenidir. Bu ağır uyarıyı senin diğer şarkındaki bitmek tükenmek bilmeyen silindikçe neye olduğu belirsiz mesajlar atan zihniyete, genele söylüyorum.

Çaba vermişsin, emeğin var zaten oraya giderek çok güzel şeyler yaptınız belki bayramda tekrar aynı grup gidersiniz bu şarkıyı da söylersiniz. Seni kutluyorum, ellerine, emeğine sağlık. :cat:
saygı ve sevgilerimle teşekkür ederim:rendeer:

benimde yazdığım bi senaryo var. çocuk esirgemede büyümüş bir çocuğun,aşka aşkını,dünyaya bakışını ,sevdayı yalnızlığı,türküleri şiirleri anlatıyor.
bu senaryomun başından tatsız bir iki olay geçti ama mersinde sevdiğim bir dernek ( isim vermek olmaz ama türküye çapında tanınan ve üyesi olan ) bana yardımcı olacak ve bu oyun esirgeme kurumunun yararına oynanacak.
kısmet belki senin bu şarkında dahada şekillenir ve bana kullanmam için verirsin...
tekrar teşekkürler
bi dostumun dediği gibi
herşey yürekçe olsun...

benimde yazdığım bi senaryo var. çocuk esirgemede büyümüş bir çocuğun,aşka aşkını,dünyaya bakışını ,sevdayı yalnızlığı,türküleri şiirleri anlatıyor.
bu senaryomun başından tatsız bir iki olay geçti ama mersinde sevdiğim bir dernek ( isim vermek olmaz ama türküye çapında tanınan ve üyesi olan ) bana yardımcı olacak ve bu oyun esirgeme kurumunun yararına oynanacak.
kısmet belki senin bu şarkında dahada şekillenir ve bana kullanmam için verirsin...
tekrar teşekkürler
bi dostumun dediği gibi
herşey yürekçe olsun...
ne demek ya lafımı olur !şarkıyı bir daha okudum ekledim yeniden daha pişecek:) elele verirsek çok güzel şeyler yapabiliriz şu anda bir yönetmen abimiz de çok güzel bi proje üstünde benim şarkılarımı sağolsun bu çalışmada kullanacak ne mutluki toplumsal sorunlara çocuklara dikkat çekmek onların yetişmesi yukarıdada dediğim gibi topluma hayırlı insanlar olması vesilesi ile bizler motosiklet'ciler olarak el vermemiz çok güzel sağolun varolun :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaptıklarını taktir ediyorum. Güzel arkadaşım. Şu an şarkıyı indiriyorum.
Dinelyemedim henüz ama ne olursa olsun. Düşünmen, üretmen ve paylaşman yeter.
Gönülden selamlıyorum.

Ogün sektörünm motorcu şarkıcısı olacan en son :)
emeğine sağlık
sorma baba az kaldı albüm yaza hazır biz böyle yuva darülaceze derken her gittiğimiz yerde bi şarkı valla 'da kan bağışına gideceğiz'ya o zaman ne yazacağım bilemiyorum yani:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
patlat bide kanla ilgili bişi ogün..Erhan albüm yapacam ogüne diyo...seni meşhur edecekmiş...:cherry:

patlat bide kanla ilgili bişi ogün..Erhan albüm yapacam ogüne diyo...seni meşhur edecekmiş...:cherry:
kardeşim bitanedir biz onun güzelliklerinde hep varız bize güzelliği duruşu yeter sağolsun!
hep beraberiz cancana 'yanyana' çocuklara 'yaşlılara 'yardıma muhtaçlara ....

yeni ekleyeceğini bekliyorum. umarım güzel paslaşmalarla bu yaraya azıcık olsun dikkat çekebiliriz.
kısmet belki oyuna senide çağırırım.
umarım biran önce biter senaryom...

acilen kan bağışı şarekısı istiyoruz pop tarzında....:p
emeğine sağlık ogüncüm:mrgreen:

acilen kan bağışı şarekısı istiyoruz pop tarzında....:p
emeğine sağlık ogüncüm:mrgreen:
savaş abi ya sendemi:mrgreen: canım abi'm olur'mu olur :) teşekkür ederim savaş abi şunu bilin samimi duygularım bizler beraber paylaşmasak bu güzellikleri ziyaretleri inan beslenemem bu şarkılar benim değil bizim şarkılarımız....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar