CBR250R vs RS200

yeni kasa cbr250r mi RS200 mi önerirsiniz hangisinin parçaları bol bulunur sorun fazla cıkartmaz

abiler bu arada konularım ile sizleri boğuyorum kusura bakmayın rastgele para verip de kötü bir şey almak istemediğim için affınıza sığınıyorum.

bajaj-pulsar-rs.jpg

0a86084cde2a3ff462cea1963d233234.jpg

Son düzenleme:
dostum, bu konuların hepsi zamanında defalarca açıldı. boşuna konu kirliliği yapma lütfen. arama bölümünden aynı konuları arat.

dostum, bu konuların hepsi zamanında defalarca açıldı. boşuna konu kirliliği yapma lütfen. arama bölümünden aynı konuları arat.

tabii hocam admin abimiz silebilir o zaman konuyu ben güncel olması bakımından açmıştım yeni kasaları 2018

Son düzenleme:
Yeni kasalarda da bir şey değişmedi diye biliyorum, sadece renk.
2 motoruda test etmiş birisi olarak söylüyorum ki bariz fark belli. Cbr 250 yani. Zaten birisi japon birisi hintli pekte karşılaştırmaya tabii tutmamak gerekiyor.

Benim eski pulsar 200 ün orasının burasından zırıltı sesi gelirken kuzenimin cbr 250 sinde hiç bir şey yoktu şıkır şıkır.

Yeni kasalarda da bir şey değişmedi diye biliyorum, sadece renk.
2 motoruda test etmiş birisi olarak söylüyorum ki bariz fark belli. Cbr 250 yani. Zaten birisi japon birisi hintli pekte karşılaştırmaya tabii tutmamak gerekiyor.

Benim eski pulsar 200 ün orasının burasından zırıltı sesi gelirken kuzenimin cbr 250 sinde hiç bir şey yoktu şıkır şıkır.

abi bilmiyorum bazıları pulsar hondayı ezer filan zaten kararımı cbr250 den yana vermiştim tam olarak garanti son noktayı koymadan burada ki bilgili abilerime danışayım dedim zaten büyük ihtimalle cbr250 i yeni yol dostum olacak inş yakın da

sıfır alacaksan ikiside güzel. bajaj'ın parça ve bakım maliyetleri daha ekonomik.

ikinci el alacaksan ikiside kötü. bu motorları alan herkes canını çıkarıyor. temizini bulmak zor.

sıfır alacaksan ikiside güzel. bajaj'ın parça ve bakım maliyetleri daha ekonomik.

ikinci el alacaksan ikiside kötü. bu motorları alan herkes canını çıkarıyor. temizini bulmak zor.

Hocam şuan ikinci el düşünüyorum Allah nasip ederse ileri yıllar sıfır r25 ikinci el temiz bulursam almayı düşünüyorum

Hocam şuan ikinci el düşünüyorum Allah nasip ederse ileri yıllar sıfır r25 ikinci el temiz bulursam almayı düşünüyorum

ben olsam pulsar 200ns alırım. düştü mü kalktı mı sıkıntısı yok. çok hızlı alınıp satılan popüler bir motor. parça da ucuz. sonra bütçe yerine gelince sıfır r25 alırsın.

ben olsam pulsar 200ns alırım. düştü mü kalktı mı sıkıntısı yok. çok hızlı alınıp satılan popüler bir motor. parça da ucuz. sonra bütçe yerine gelince sıfır r25 alırsın.

Anladım hocam bazıları da cbr 250 diyor sağlam araştırıp ikisinden birini kesin olarak alıyorum bakalım

ikinci el cbrlerin valide hanımını belliyorlar. alayı krank sorunlu. ya çok temizini bulacan ya da ns200.

ikinci el cbrlerin valide hanımını belliyorlar. alayı krank sorunlu. ya çok temizini bulacan ya da ns200.

aynen hocam temiz bulsam kesin alırım yani bir usta ile bakmam lazım içini dışını incelemesi lazım inş bulurum bulamassam artık allah neyi nasip ederse onu alırız

İlanlara bak aynası katlanmış açıklamada cigerli yer ucagı VS. Yazanlardan uzak dur 28binde zincir dişli değiştirmiştim cbr250 baskısında orijinaldi ben sattığımda

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Hondanın ölüsü bajajın dirisinden iyidir.

hocam max kaç km de temiz alınır sizce 30 bin iyi midir?

hmm

Kmye çok takılma düşürmesi çok kolay.bakımları zamanında yapılmış ise 100bindede alınır.sevsis kayıtlı olması avantaj. Birde satıcı profili önemli 4 motor aldım bu zamana kadar 4 ünüde 30yaş üstü adamdan aldım ustaya dahi göstermeden hiç birinde sorun yaşamadım. Cbrı 53 yaşında bir amcadan aldım çantalı falan sen düşün artık. Şuanki motorum 61 binde. 45binde aldım bir tanıdıktan yağ değişimi dışında para harcamadım onuda kendim yapıyorum. Birazda şans işi

Kmye çok takılma düşürmesi çok kolay.bakımları zamanında yapılmış ise 100bindede alınır.sevsis kayıtlı olması avantaj. Birde satıcı profili önemli 4 motor aldım bu zamana kadar 4 ünüde 30yaş üstü adamdan aldım ustaya dahi göstermeden hiç birinde sorun yaşamadım. Cbrı 53 yaşında bir amcadan aldım çantalı falan sen düşün artık. Şuanki motorum 61 binde. 45binde aldım bir tanıdıktan yağ değişimi dışında para harcamadım onuda kendim yapıyorum. Birazda şans işi

anladım abi o zaman alırken biraz daha olgun bu işi bilen abiler tercih meselesi bir de sağlam usta ile inceleme yapıldımı alıp geçiceğiz o zaman

Haziran ayında 2013 CBR250R aldım çok şükür bir problemle karşılaşmadım tercihini honda dan yana yapmanı öneririm yalnız dikkat et piyasadaki cbr leri hor kullanabiliyor genç kardeşlerimiz temiz bulmaya çalış ben 4 ay bekledim temiz bulabilmek için :)

Haziran ayında 2013 CBR250R aldım çok şükür bir problemle karşılaşmadım tercihini honda dan yana yapmanı öneririm yalnız dikkat et piyasadaki cbr leri hor kullanabiliyor genç kardeşlerimiz temiz bulmaya çalış ben 4 ay bekledim temiz bulabilmek için :)

İnş abi bakicagim temiz bulursam olgun bir abiden alırım ben de zaten öyle on kaldırma motor soğukken çalıştırma kesiciye sokma gibi bir huylarım yok temiz kullanırım umarım

Sıfırı getirilmeyen motoru olgun abilerden alamazsın. O zamanda dedim sana. Şimdiki moda naked motorlar. Olgun abiler motorlarını sıfır alırlar genelde. CB250R kovalamaya bakacaksın. Hee tabiki fiyatıda artacak malum şartlar yüzünden...

Sıfırı getirilmeyen motoru olgun abilerden alamazsın. O zamanda dedim sana. Şimdiki moda naked motorlar. Olgun abiler motorlarını sıfır alırlar genelde. CB250R kovalamaya bakacaksın. Hee tabiki fiyatıda artacak malum şartlar yüzünden...

Abi naked ler cidden görüntü olarak tatmin etmiyor o yüzden cbr 250 e çektim şartları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar