- Konu Yazar
Arai kaskım vardı ama bana küçük geliyor tekrar da arai almak istiyorum Bütçem 2500 civarı shoei nxr düşündüm bu bütçede f/p olarak ne alınabilir?
Sessizliği benim için çok önemli değil NXR modelini https://www.motocard.com/en/blog/co.../comparative-silent-helmets-naked-motorcycle/ bu sayfada görmüştüm konu açmadan önce araştırdım biraz shoei qwest güncel üretilen bir model değil galiba. GT Air ise içten vizörlü snell sertifikasına sahip değil. Snell sertifikalı bir kask almak istiyorum onlarda nxr ve qwest ama nxr nakedta sıkıntı çıkarabilir qwest ise anladığım kadarıyla eski üretim. Agv k5 önerilen konular okudum birde
2018 üretim arkadaşım dün aldı.
Eski NXR Seduction ve yeni NXR Rumpus kullancısı birisi olarak Ekim ayında şurda şöyle bir konu açmıştım..istersen
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/200021-kask-tavsiyesi.html
Süreç ve sonuç hepsi bir arada.
Paylaşım için teşekkürler çok faydası oldu o fiyat bandında sanırım bende shoei nxr tercih edeceğim.
Hasanpaşa mototeksi ve motocapro outleti tavsiye etmişsiniz yeni tarihli kask almak istiyorum bu bahsettiğiniz yerlerde bulabilir miyim?
qwest üretimi 2016'da bitti .
Kaskınız hayırlı olsun birşey sormak istiyorum n11 de satılanbahsettiğiniz shoei nxr ruts tc-5 modelini daha yeni aldım,5 dk önce ilk sürüşten qeldim ilk izlenimlerim (pulsar 200 ns sürücüsüyüm)
-kask ses konusunda başarılı,çok fazla ses almıyor
-tüm hava qirişlerini kapattığınız zaman içeri çok az hava alıyor yalıtımı qüzel
-tasarımı bence çok iyi
-59CM kafa çevresinde L beden tam oldu
-vizör mekanizması tak çıkar çok kolay
-hafif(1360 qr)
-qüneş vizörü yok
-intercom kulaklık yuvası var
-kompozit yapısı dolayısıyla sadece fiber veya plastik olan kasklardan bir kaç adım önde
-arkada 1 hava çıkışı önde çene kısmında 1 alında 3 olmak üzere 4 tane hava qirişi var
maksimum 130 km hızla deneme şansım oldu dediğim qibi ses konusunda bir sıkıntı yaşamadım ancak uzun süreli kullanışta naked oturuşu sebebiyle boyun ağrısına yol açar mı bilmiyorum,sanmıyorum.
fiyatını hak ediyor bence.
tercihiniz ne olursa olsun umarım tercih edeceğiniz kaskın qüvenliğini deneme şansınız olmaz.
Nxr konusunda çok olumlu yorum gördüm. Gerçekten o fiyat bandında en mantıklı kask güzel seçim