Honda Cb 125 R Hangi Ülke Üretimi

Motosikleti
Honda Forza 250
Bir arkadaşım bana hondanın 250 cc altı tüm motorları çin de üretiliyor dedi doğrumu ayrıca honda cb 125 r nin üretimini hangi ülke yapıyor,

Gogel amcaya,

Honda CB 125R made factory veya product

Veyahut,

Which country manufacture Honda cb125 r

Yazarak bulabilirsin

Son düzenleme:
markaların bütün Küçük ccleri tamamı çin Taiwan hindistan gibi yerlerde üretiliyor

Konu sahibi tahmin ediyorum ki ilerleyen günlerde herkesin büyük hayranlığını kazanacak. Herkesin gönlünü kazanmış biri olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
D400
Konu sahibi tahmin ediyorum ki ilerleyen günlerde herkesin büyük hayranlığını kazanacak. Herkesin gönlünü kazanmış biri olduğunu düşünüyorum.

abi böyle böyle paranoyak olduk bi tip yüzünden.

forumda aynı anda birden fazla troll hesabı olabilir tabi :D

Motosikleti
Honda Forza 250
Net bir bilgi bulamadığım için sordum, halen tam üretim yeri hakkında bilgi yok,

Konu troll değil bilgi edinme amaçlıdır,

abi böyle böyle paranoyak olduk bi tip yüzünden.

forumda aynı anda birden fazla troll hesabı olabilir tabi :D

Bu kez belli ki birden fazla hesaptan darbe indirecek. Lakin şimdi bu yazışmalar neticesinde niyeti de güncellenecektir, uyandırdık.

Ağır şüphe barındıran tüm başlıkların altına uyarı atışımı yapacağım ben.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Poliüretan mı o ? :D Vay gardaşım :D Cbr 125 r bendeki mazlum, mağdur, sömürülen , aç ve fakir tayvan halkının emeğidir :D

Motosikleti
Honda Forza 250
Dün honda türkiyeyi aradım bu motor nerede üretimi diye sordum verdikleri cevap bir çok ülkede parça parça üretimi var ama genel olarak tayvan diye biliriz dedi,

Wikipedia sayfasında üretim 600rr ile birlikte Tayland olarak geçiyor. CBR 250 Endonezyada üretiliyormuş. Açıkçası fiyat avantajı sunabilmek için bu tarz kararlar alınması normal, önemli olan arkasındaki mühendislik ve kalite denetimi.

Son düzenleme:
Üretim yeri bu kadar önemli mi sizce? Alabilelim diye işçiliğin ucuz olduğu yerleri tercih ediyorlar. Japonya'da yapıp 40a mı satsın :D Büyük firmalarda üretim yerleri sorun olmayacaktır. Adam kendi markasını depoya yapıştırmadan önce adını kirletmemek için bir incelemez mi sağına soluna bakmaz mı? Tabi çok daha sıkı denetimden ve kontroller altında üretiliyordur. Üretim kalitesi ülkeye bağlı olmayıp, çalışanlara, denetimlere, kontrollere, testlere vb. bağlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Çin pazarı da az değil.

Bu da BMW 5 serisi'nin Çin'deki fabrikası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar