Herkese Merhabalar

Herkese Merhabalar Arkadaşlar
Ankara'da ikamet eden daha önce motosiklet kullanmamış ve 42 yaşından sonra Motosiklet almayı düşünen birisi olarak,forumu incelemek, sizlerle tanışmak isteğiyle foruma kayıt oldum.
Hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz, önceliğiniz ehliyet, eğitim, full ekipman ( full face kask, sırt korumalı mont, bilek korumalı eldiven, korumalı pantolon, uzun çizme) ve sonra yaşınız elverdiği için 250cc Abs li bir motor olmalı. Keyifli forumlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz.

Aramıza, hoş geldiniz.

Hoşgeldiniz, önceliğiniz ehliyet, eğitim, full ekipman ( full face kask, sırt korumalı mont, bilek korumalı eldiven, korumalı pantolon, uzun çizme) ve sonra yaşınız elverdiği için 250cc Abs li bir motor olmalı. Keyifli forumlar.
Teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim. Evet gerekli ekipmanları edinip en ucuzundan bir 125 cc edinip bir süre sonra da istediğim gibi bir Iron883 alma planlarım var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

Holgeldiniz..
İlgilendiğiniz tür nedir?

Teşekkür ederim. Chopper /Cruiser

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz.

Aramıza, hoş geldiniz.

Rica ederim. Hoş buldum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi belki biraz dövecekler beni ama bence 883 ilk motosiklet olarak bile alınabilecek bir model.

Ağırlık merkezi motosikletin kendi ağırlığını çok güzel ekarte ediyor.

Gaz tepkileri nispeten yumuşak ve bilinçli bir insanın kontrol edebileceği seviyelerde.

Belli oranda alınacak bir eğitimin ardından 883 ile motosiklet hayatına başlanabilir diye düşünüyorum.

Yinede...

İşin sonunda niyet 883 sahibi olmaksa şayet. Bu sürece kadar kullanılacak motosikletlerin de kullanım tarzı olarak cruiser olması çok büyük avantaj sağlayacaktır.

Tabi bunlar benim kişisel düşüncem.

Hemen vurup öldürmenize gerek yok. :rendeer:

Son düzenleme:
İlk iki motorum da iron 883 tü 0 tecrübe aldım ikisinede 200 km den fazla binemedim sattım işten güçten dolayı galerici misali iyi kar ettiğimle kaldım altından hızlı yükseliyor ilk motor olur mu derseniz olur acemi olduğunuz için maddi anlamda ilk motor olmaz

Harley Davidson da ilk motor 883 olabilir diye genelde dile getirilen bir söz var zaten hatta bir kaç HD tanıtımında YouTube'ta da geçiyor bakalım hayırlısı olsun İnşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Şimdi belki biraz dövecekler beni ama bence 883 ilk motosiklet olarak bile alınabilecek bir model.

Ağırlık merkezi motosikletin kendi ağırlığını çok güzel ekarte ediyor.

Gaz tepkileri nispeten yumuşak ve bilinçli bir insanın kontrol edebileceği seviyelerde.

Belli oranda alınacak bir eğitimin ardından 883 ile motosiklet hayatına başlanabilir diye düşünüyorum.

Yinede...

İşin sonunda niyet 883 sahibi olmaksa şayet. Bu sürece kadar kullanılacak motosikletlerin de kullanım tarzı olarak cruiser olması çok büyük avantaj sağlayacaktır.

Tabi bunlar benim kişisel düşüncem.

Hemen vurup öldürmenize gerek yok. :rendeer:

Harley Davidson ilk motor 883 olabilir diye genelde dile getirilen bir söz var zaten hatta bir kaç HD tanıtımında YouTube'ta da geçiyor bakalım hayırlısı olsun İnşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Teşekkür ederim Hoş buldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

İlk iki motorum da iron 883 tü 0 tecrübe aldım ikisinede 200 km den fazla binemedim sattım işten güçten dolayı galerici misali iyi kar ettiğimle kaldım altından hızlı yükseliyor ilk motor olur mu derseniz olur acemi olduğunuz için maddi anlamda ilk motor olmaz

Söylediğiniz gibi evet maddi anlamda ilk motor olmaması lazım bakalım alırsak inşallah yatırmayız yoksa 5-6bin TL tutar herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar