Manet değişimi?

Merhaba, fren manetinin ucu kırık ben bunu değiştirip spor manet takmak istiyorum fakat fren manetine bağlı fren hidrolik kutusu var. Herhangi bir spor manet alsam bu hidrolik kutusuyla kullanabilir miyim yoksa hidrolik kutusunu değiştirmem mi gerekir ?

Motosiklet: Suzuki gsxr-600 2007

Hidrolik kutusu ile manet tek parça olması imkansız manet ayrı değşiyordur fotoğrafı var mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fili tarihte ki bir K9 sahibi olarak kafamda canlandırmaya çalıştım az önce ama arkadaşın dediği gibi birbirleri ile bağlantısı yok diye hatırlıyorum bende.
Siz bağlantı noktalarından dolayı bir görsel algı hatasına düşmüş olabilirsiniz.

Dilediğiniz tipte bir manet alıp takabiliyor olmanız lazım, şayet bir fabrika hatası veya önceki sahibi kaynakçı değilse. :)

Bir bağlantıları yok, manet gidon üzerindeki buton gibi bir şeye temas eder. Takabilirsiniz.

Mersin İl Temsilcisi
Bağlantı uyumu olmalı.
Spor manetin ambalajı üzerinde de uyumlu modeller yazar.
Rizoma vs yüksek fiyat vermeyin sakın.
Ben, suzuki Freewind sahibiyken manetim kırılmıştı. Ustamla gittik, uyumlu bir çinli manet aldık. Bir tırnağı faxlaydı manetin. Onu taşladık ve zevküme göre bir spreyle boyadık ve taktık.
Maaliyet çifti o dönem 15-20 tl idi.
Malzeme bilgisi önemli.
Aprilka pegaso orjinal vites pegi dişli sıyırmıştı. Çok daha sağlamını 5 tl ye çinli motor parçacısından aldım.

Son düzenleme:
Aga ben mt-07’ye aliexpressten bakıyorum. 100-110₺’den aşağıya yok. Siz nereden bu kadar ucuza buluyorsunuz?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
100-110TL ucuz gene yahu dolara vurunca; 20 USD civarı bir şey yapıyor. Kaliteli bir Çinli manet için gayet verilir bir bedel. Mesela Alman üretimi V-Trec'ler 90 EUR'dan (~ 100 USD) başlıyor. Bu V-Trec'lerin birebir çakmasını üreten Çinliler var. 5'te 1'i fiyata geliyor. Benim NC'ye takmıştım gayet güzeldi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gayet iyi fiyat. Modele uygun olması önemli. Kalınlığı iyi hesaplanmamış olursa yukarı aşağı oynuyor...

Mersin İl Temsilcisi
Gayet iyi fiyat. Modele uygun olması önemli. Kalınlığı iyi hesaplanmamış olursa yukarı aşağı oynuyor...

Öyle..
Ama conta ve sekmanlarla bu da çözülüyor. En kötüsü yaylı rondela.
Ancak, malzeme kalitesi önemli.
Suzukilerim ne zaman yana düşse ilk manetleri kırılırdı. Orjinal alsam da aynıydı.
Çinli cg parçası takınca kırılmıyordu.
Japonlar, üretirken belki de kırılıp gücü emsin ve gidona vs yansıtmasın gayesi güdüyor olabilirler :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

Aga ben mt-07’ye aliexpressten bakıyorum. 100-110₺’den aşağıya yok. Siz nereden bu kadar ucuza buluyorsunuz?

Parçayı iyice inceleyip, kuba vs gibi çinli motorlara parça satan yerleri gezin.
Neticede bu işin mekaniği sabit, gerisi de klon değil mi zaten?

Öyle walla haklısın da siyah ayarlanırlardan arıyorum. Şekil olsun die. Motor siyah idi bari simsiyah olsun die uğraşıyorum :)

Mersin İl Temsilcisi
Öyle walla haklısın da siyah ayarlanırlardan arıyorum. Şekil olsun die. Motor siyah idi bari simsiyah olsun die uğraşıyorum :)

Bir tnt de gördüm, ayarlanabilir ve pembe :))
İnternetten getirtmiş..

Şimdi baktım, motomars diye bir yerde var. 190tl imiş.
Araştırın, bulursunuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar