Bir çok arkadaşımız zaten gerekli yorumları yapmış. Bende daha önce ki mesajımda düşüncemi dile getirmiştim.
CBR ile RC arasında ki en önemli fark birinde ABS var bir diğerinde ise yok.
ABS çok önemli bir şey mi dersen, yeni başlayan bir insan için, evet çok önemli.
Ağırlıklı olarak Bajaj tavsiyesi almışsın. Bajaj kötü bir marka değil KTM den öğrendiklerini bir çok konuda gayet başarılı bir şekilde motosikletlerine uyguluyor. Fiyat politikası ve alt yapısal olarak marka geliştirme stratejileri de bana göre doğru yönde.
Ömer öğretmenimin dile getirdiği gibi bu konuda tercihini belirleyecek en büyük etken senin adına bütçe olacaktır. Geri kalan kısım kişisel zevkten ibaret.
Ben KTM'ci bir insan olduğum için direk KTM diyorum. Yinede malullük kısmını ele alacaksan ve bir süre bindikten sonra satıp farklı bir modele geçme niyetin varsa, Bajaj daha iyi bir seçenek olacaktır.
Bu arada ilk mesajım da belirttiğim bir diğer seçenek olan, Galatasaray muhabbeti ise her ne kadar şaka olsa da, 15.000 TL'en an itibariyle 24.630 TL olabilirdi.
Ne alırsan mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
Not: Hadi ufak bir ipucu da vereyim.
Motosikletinin gücü her gaz açtığın da yanlamana imkan vermeyeceği için, ağırlık merkezini döneceğin yönün içine ve ters yönüne aktararak gaz kolunu çevirmen, belli oranda yanlayıp mutlu olmana müsade edecektir.
Düşersen de üzülme lütfen.
Daha motosiklet almadan niyeti bozduğunu göz önüne alınca, düşmeme ihtimalin Galatasaray'ın bu akşam kazanma ihtimalinden bile düşük bana sorarsan.