Yolda kalmaktan bıktım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi günler geçen yine açmıştım buna benzer bişey ama artık nasıl stop ettiğini anladım motorum yolda giderken birden gaz kesip stop ediyor ama bunu hep biraz hızlı gidip yavaşladığımda yapıyor motor boğuluyo sanki ve gaz kesip stop ediyor 3-5 dk çalışmıyo sonra bazen 2-3 defa marşa basınca çalışıyo bunun nedeni nedir. Yani hızlı dediğim de 6-7 bin devirlerde sürünce

hiç ustaya vs götürdün mü ? bunu buradan çözmen zor gibi sanki marka modelini dahi yazmamışsın motorun. enjeksiyonlu mu , karbüratörlü mü , hava soğutmalı mı, 2 zamanlı mı yoksa 4 zamanlı mı hiç bir bilgi bile yokken nerden bilsin millet neden olduğunu.

En basit şey bile buna sebep olabilir o yüzden detay vermende yarar var. Mesela benim 200ns ile başıma gelen, giderken aniden motor lambası yanıp stop etme durumu vardı. Biraz sonra basınca çalışıyordu. Birkaç km sonra yine oluyordu. Meğer yan ayak sensörü arızalanmış giderken açık sinyali verince motor direk stop ediyor. Böyle birşey de olabilir.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Benzin filtreni ve hortumlarını kontrol et. Benzin gelmiyor olabilir. Ayrıca jikleni de kontrol et. Açık kalmış olabilir.

Ben de sallayım...
Motosikletiniz karbüratörlü ise ani yavaşlamalarda karbüratör taşıyor.
Motor boğuluyor.
Bir süre bekleyince benzin buharlaştığı için tekrar çalışıyor.

Motosikleti
D400
Valla bizde yolda kalmandan bıktık ama sen yolda kalıyorsun kaldıkca da konu acıyorsun :)

hocam bi servise götür , ustaya götür ya da göster.

Adamlar bakar dinler para bile almaz sana sorunu söyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Karbüratörlü markası çin malı olduğu için duymamışsınızdır büyük ihtimalle bildiğim motorcu olsa götürcemde motorcu tanımıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Yakınımdakilere götürsem çoğu 125 lik bilinmedik marka olduğundan bakmıyor

Karbüratörlü markası çin malı olduğu için duymamışsınızdır büyük ihtimalle bildiğim motorcu olsa götürcemde motorcu tanımıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Yakınımdakilere götürsem çoğu 125 lik bilinmedik marka olduğundan bakmıyor

Markası devlet sırrı adam söylememekte direniyor. Siz bilmezsiniz 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
Banhe markası 😂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorun markasını bilen 5 yada 6. Kişisiniz bildiğim tek modeli var oda 125 cc choper

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başka motor yazdılar

Motosikleti
D400
Motorun markasını bilen 5 yada 6. Kişisiniz bildiğim tek modeli var oda 125 cc choper

letgo da 50cc sukutırına denk gelmiştim :D

karbüratör ayarlarında ya da filtrelerinde sıkıntı vardır ama yukarda da yazıldıgı gibi bircok etken olabilir aklımıza gelmeyecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar