Simdi dostum softshell dedikleri malzemenin asli farkli kalinliklarda bazilari ici polarli neopren kumastir, dalgiclarin kullandigi malzeme, su dayanikliligi olan bir malzemedir ama asla su gecirmez degildir, bu noktada saticilar biraz yaniltici yonlendirme yapiyorlar. Softshell suya dayaniklidir sadece.
Bu pantolonlar outdoor urun olarak test ediliyor. Yani dogada gezinti yapmak icin guzel bir tercih ama motosiklet uzerindeki performansi o kadar iyi degildir, surtunme direnci yok denecek kadar az. Ben Onun yerine uygun fiyatli 500-600d surtunme direnci olan kumaslardan uretilen korumali motosiklet pantolonlarini oneririm sana.
Yine bunu da al guzel ve uygun fiyatli bir pantolon hemde bir dene, fakat senin butcende soguga ve yagmura dayanikli tek secenek kurye arkadaslarimizin kullandigi diz ortuleridir. Kullandigin motora hangisi olur bilmiyorum ama illa birseyler uyduruyorlar. Ayni sekilde elcik korumalardanda oneririm. 50-60 liralik elcik koruma 2-3 bin liralik goretex eldivenden daha iyi sicak tutar.