Benelli bn 125

Benelli bn 125 almak istiyorum sizce nasıl bir motor? italyan malı olduğu için iyi diyorlar ve parçası piyasa da pek bulunur mu biligisi olan varsa yazarsa teşekkür ederim. yaşım 16 max 10 k bütçem var (ekipman hariç) yani kısacası Benelli bn 125 önerirmisiniz?

Benelli bn125 grubunu oku derim orda herseyi yazdik tecrübeleri paylaştık. 6bin km kadar kullandım sıfır sıkıntı. Zevklede kullandım. Hala kullanan arkadaşlar var 10bini aşan. Bu arada İtalyan malı değil motosiklet. Parçaları çinde üretiliyor ülkemizde montajlaniyor.

Motorun en sevdiğim yanları;
*Görüntüsü
*Cok az yakması ne yaparsam yapayım 2.4lt geçmedi. Normal kullanırsan 2.2lt felan yakar.

En sevmediğim yanları;
*Yedek parça ve aksesuar sınırlı.
*Servislerinin %70-80 rezalet İstanbul gibi bir yerde bile adam gibi servis çok az. Buyuksehir dışında bir yerde yaşıyorsan alma derim.

Bugün en az 5 kişi motor 250 lik mi diye sordu :)
Keyifli bir motor.
11.000 km deyim.
Bakım dışında bir sıkıntı yok şimdilik.

8 Aralıktan sonraki hafta gümrükten çıkacak.
O yüzden henüz kış için Anls WG2 leride takmadım.
Hepsi beraber olacak.

8 Aralıktan sonraki hafta gümrükten çıkacak.
O yüzden henüz kış için Anls WG2 leride takmadım.
Hepsi beraber olacak.

Hocam WG2'nin dişlerin diplerine güzelce bakın tavsiyem. Benim arka lastikte dişlerin dibinden geniş çatlaklar oluşmuş. Daha 4 binde, anlayamadım yani.

Hocam WG2'nin dişlerin diplerine güzelce bakın tavsiyem. Benim arka lastikte dişlerin dibinden geniş çatlaklar oluşmuş. Daha 4 binde, anlayamadım yani.

Senin lastikler 18``

Bn125 ler 17``

Kalite farki oluyor.

Ayni lastik bile olsa,

Geçenlerde bir muhabbette konusu geçmişti..

Senin lastikler 18``

Bn125 ler 17``

Kalite farki oluyor.

Ayni lastik bile olsa,

Geçenlerde bir muhabbette konusu geçmişti..

Valla anlayamadım abi ne yalan söyleyeyim. Anlas'a yazsam etsem şimdi sonuç çıkmaz biliyorum. Islak yol tutuşuna da karar veremiyorum, yazın Bartın'da kendi köyümün soğuk dandik asfaltında 90la virajları zorlarken burda 50yle girdiğim kavşakta ön teker kaydı. Demir-Çelik fabrikası yüzünden hava pis her yer tozlu, Karabük il sınırına girince motorun performansı düşüyor :D zannımca asfaltta tozlu. Sağlam yağmur yağdı mı ıslakta kurudan güzel tutuyor meret. Ama her zaman aynı performansı alamıyorum lastikten.

Valla anlayamadım abi ne yalan söyleyeyim. Anlas'a yazsam etsem şimdi sonuç çıkmaz biliyorum. Islak yol tutuşuna da karar veremiyorum, yazın Bartın'da kendi köyümün soğuk dandik asfaltında 90la virajları zorlarken burda 50yle girdiğim kavşakta ön teker kaydı. Demir-Çelik fabrikası yüzünden hava pis her yer tozlu, Karabük il sınırına girince motorun performansı düşüyor :D zannımca asfaltta tozlu. Sağlam yağmur yağdı mı ıslakta kurudan güzel tutuyor meret. Ama her zaman aynı performansı alamıyorum lastikten.

Anlas'ı ara. İlgileniyorlar. Yakınındaki bir servisin adresini verip lastiği incelerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar