- Konu Yazar
Herkese selam.
İlk önce kendimi tanıtayım.36 yaşında evli çoluk çocuklu bir insanım
Forumda yeniyim fakat uzun süredir başlıkları ve konuları takip ediyorum.
Motosiklet tavsiyesi isteyen konuları görünce çok önemsemiyordum.
Üzerinde bu kadar kafa yoracak ne var ki bütçene ve tarzına göre alırsın bir tane bakarsın keyfine diyenlerdendim.
Ne demişler büyük lokma ye ama büyük konuşma
Bu kararsızlık sendromuna maalesef bende yakalandım.
Şimdi sizlerden tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi rica ediyorum.
Bütçemi 16-17 bin gibi ayarladım.
Takip ettiğim motosikletler sırasıyla TNT 250,İnazuma f(bütçeyi aşıyor biraz),MT 25(Temizini bulmak çok zor), Dominar 400 ve CF NK 400.
Ayrıca bu motosikletlerin teknik verilerine kadar hakimim ama sadece çok kısa TNT 250 kullandım.
Çok hız meraklısı değilim son sürat olarak ama ihtiyaç anında da ivmelenme anlamında tehlikelerden kaçmak için beni üzmemesini beklerim motosikletin.
Ayrıca top case olmazsa olmazlarımdan birincisi, malum market alış verişi vs için çok kullanışlı oluyor.
Bu anlamda MT 25 ve CF NK 400 e çok yakışmıyor biliyorum.
Çok uzattım kusura bakmayın.
Eski bir TNT 25 kullanıcısı olmamama rağmen
gönlümde TNT 250 yatıyor ama çok kararsız kaldım.
Siz motosiklet kullanıcılarının görüşleri benim için çok önemli.Teşekkür ederim.
İlk önce kendimi tanıtayım.36 yaşında evli çoluk çocuklu bir insanım
Forumda yeniyim fakat uzun süredir başlıkları ve konuları takip ediyorum.
Motosiklet tavsiyesi isteyen konuları görünce çok önemsemiyordum.
Üzerinde bu kadar kafa yoracak ne var ki bütçene ve tarzına göre alırsın bir tane bakarsın keyfine diyenlerdendim.
Ne demişler büyük lokma ye ama büyük konuşma
Bu kararsızlık sendromuna maalesef bende yakalandım.
Şimdi sizlerden tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi rica ediyorum.
Bütçemi 16-17 bin gibi ayarladım.
Takip ettiğim motosikletler sırasıyla TNT 250,İnazuma f(bütçeyi aşıyor biraz),MT 25(Temizini bulmak çok zor), Dominar 400 ve CF NK 400.
Ayrıca bu motosikletlerin teknik verilerine kadar hakimim ama sadece çok kısa TNT 250 kullandım.
Çok hız meraklısı değilim son sürat olarak ama ihtiyaç anında da ivmelenme anlamında tehlikelerden kaçmak için beni üzmemesini beklerim motosikletin.
Ayrıca top case olmazsa olmazlarımdan birincisi, malum market alış verişi vs için çok kullanışlı oluyor.
Bu anlamda MT 25 ve CF NK 400 e çok yakışmıyor biliyorum.
Çok uzattım kusura bakmayın.
Eski bir TNT 25 kullanıcısı olmamama rağmen
Siz motosiklet kullanıcılarının görüşleri benim için çok önemli.Teşekkür ederim.