Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz....:rendeer:
Aramıza hoşgeldiniz....:rendeer:
Merhaba ben motoru yeni aldim. Bu da ilk mesajim
Surucu kursuna gidecegim bu aralar yalniz soyle bir sorunum var. Birincisi 14 ekime yetisebilir miyim. Ikincisi ankarada duzgun soyle az cok sinava yardimci olacak en ucuzundan tecrubeli oldugunuz surucu kursu var mi?
Bilgiler icin sagol. ben de yeni aldim motoyu 150cc maxi scooter cin. Ancak ben direksiyon sinavina girene kadar(Ocak) ben zaten surmeyi ogrenirmisim gibi geliyor. Bu arada bu 300 350 trafik sinav harci falan dahil mi. Bir de B ehliyeti var bende aradaki fark galiba daha ucuz oluyor. Bu fiyatlar oyle mi, Ya da o fiyatlari biliyor musun.
Merhabalar birşey öğrenmek istiyorum ben ilk defa ehliyet alıcam bu gün gittim kursa benden şöf. cem. dosyası, kan grubu aslı, 3 adet posta pulu,2 adet resim, 3 adet beyaz mektup zarfı istendi bunlar standart herkesten isteniyormu kıllandım çünkü daha öncede bu kurs sınav ücreti adı altında 50 ytl istemişti bende vermedim biraz atıştık şimdi bunlar ehliyet parası adı altında trafiğe verilecek paradan başka ücrette talep etmelerinden şüpheleniyorum ben ehliyetimi nasıl alıcam kursla muhattapmı olmam lazım yoksa direk emniyete giderek alabiliyormuyum.?
ehliyeti nereden ve ne kadara aldığınızı da söyleseniz dahada iyi olur
Benim soruma kimse cevap vermemiş:salut:
Merhabalar birşey öğrenmek istiyorum ben ilk defa ehliyet alıcam bu gün gittim kursa benden şöf. cem. dosyası, kan grubu aslı, 3 adet posta pulu,2 adet resim, 3 adet beyaz mektup zarfı istendi bunlar standart herkesten isteniyormu kıllandım çünkü daha öncede bu kurs sınav ücreti adı altında 50 ytl istemişti bende vermedim biraz atıştık şimdi bunlar ehliyet parası adı altında trafiğe verilecek paradan başka ücrette talep etmelerinden şüpheleniyorum ben ehliyetimi nasıl alıcam kursla muhattapmı olmam lazım yoksa direk emniyete giderek alabiliyormuyum.?