Mt25 kontağa anahtar girmiyor

Kaskolar can almaya devam ediyor 😅
Bu arada servisten arandım halledememişler kontak tamirini, yarına kaldı her şey.

Motosikleti
D400
Servis muhtemelen komple kontak değişimi diyecektir.

eğer anlamadıgını fark ederse motorun komple elektrik tesisatını yenilemek lazım bile diyebilir :queen:

firsatci-esnaf.jpg

Aslında kontağı servise söktürüp sanayide bir anahtatcıya götürürseniz açıp tekrar anahtara göre dizebilir...

Dediğiniz her şeye hak veriyorum ama bu zamana kadar bu servis beni maddi yönden sıkıntıya sokacak veya kötü hissettirecek davranışlarda bulunmadı.
O yüzden ortada birşey yokken kötü konuşmak olmaz, ki ne zaman gitsem işlerinde de iyiydiler.
Akşam iş çıkışı gideceğim bakalım yoğunluktan arayamadım son durumu bende merak ediyorum.

Mersin İl Temsilcisi
Dediğiniz her şeye hak veriyorum ama bu zamana kadar bu servis beni maddi yönden sıkıntıya sokacak veya kötü hissettirecek davranışlarda bulunmadı.
O yüzden ortada birşey yokken kötü konuşmak olmaz, ki ne zaman gitsem işlerinde de iyiydiler.
Akşam iş çıkışı gideceğim bakalım yoğunluktan arayamadım son durumu bende merak ediyorum.

Demek ki usta servismiş, belli etmeden yapabiliyor..

Evet olay şöyle sonuçlandı. Birisi muhtemelen kontak içindeki dişlileri bozması ve motosikletimi çalmak için ya da pisliğine anahtar deliğinin içine küçük demir parçası gibi birşey atmış. Ben de anahtarı zorla sok çıkar dişlileri bozmuşum. Servisin dün dediğine göre anahtarcı gelip bakacaktı duruma. Bakmış ve yapmış gayet çalışır durumda şu anda motosikletin kontağı. Ve sonuç olarak 250 lira masraf çıktı. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama hep uygun olduğunu düşündüğüm servis bedeli bu sefer pahalı gibi geldi bana.
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı 😄
Yinede komple kontak değişimi olmadığına çok sevindim.

Evet olay şöyle sonuçlandı. Birisi muhtemelen kontak içindeki dişlileri bozması ve motosikletimi çalmak için ya da pisliğine anahtar deliğinin içine küçük demir parçası gibi birşey atmış. Ben de anahtarı zorla sok çıkar dişlileri bozmuşum. Servisin dün dediğine göre anahtarcı gelip bakacaktı duruma. Bakmış ve yapmış gayet çalışır durumda şu anda motosikletin kontağı. Ve sonuç olarak 250 lira masraf çıktı. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama hep uygun olduğunu düşündüğüm servis bedeli bu sefer pahalı gibi geldi bana.
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı ��

kontak değişeceği zaman komple set olarak geliyor (anahtarın girdiği herşey değişiyor) 250tl ile kurtarmışsın kontak seti değişimine gidilseydi ödediğin ücretin 5-6 katını öderdin. servise dua et tamir yoluna gitmişler çoğu servis direk değişime gidebiliyor. servis hangi servis ve nerede?

@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı

İyi servismiş, ilgilenmiş, zaman harcamış, parça değişip para kazanmaktansa müşteri kazanmayı seçmiş. İçiniz rahat olsun, siz bizzat söküp götürseniz de belki bundan aşağıya mal olmazdı.

Benim sana önerdiğimi servis duymuş sanırım. :rendeer:
Senin adına sevindim
Ancak bu ücrete çok diyorsan.... Bilemedim yani.. :queen:

Bizim servis de arıza tespit o para bence ideal ya

Doğrudur, dediğim gibi değişim olmaması zaten baya bi sevindirdi.

Benim sana önerdiğimi servis duymuş sanırım. :rendeer:
Senin adına sevindim
Ancak bu ücrete çok diyorsan.... Bilemedim yani.. :queen:

İlkkez başıma gelen birşey internette de değişim yada WD40 sıkından başka birşey yazmıyor.
Fiyat tahmin etmesi zor haliyle :)

İyi servismiş, ilgilenmiş, zaman harcamış, parça değişip para kazanmaktansa müşteri kazanmayı seçmiş. İçiniz rahat olsun, siz bizzat söküp götürseniz de belki bundan aşağıya mal olmazdı.

Evet sanırım öyle genel yorumlar baya uygun olduğu yönünde.

Mersin İl Temsilcisi
@yürekçe sen misin yoksa o anahtarcı 😄

Anca işte.. Sermayesi kurtarmazdı yoksa :p
( bana çilingirci yürekçe derler :)) )

Motosikleti
D400
250 tl'ye şükret :queen:

motoru calacaklarmış ucuz yırtmışsın.

it köpek doldu .... memleketi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar