Herkese kocaman bir MERHABA...45 yaşında bir delikanlı olarak, konuyu yaklaşık 2 aydır araştırıyorum. Levent84 arkadaşımızın etkili anlatımları sonucu ikna olup henüz 5200 km de APACHİ 180 aldım...Levent bey konuyu aslında anlatmıyor, bizzat yaşıyor ve yaşatır ki; yazdıkları eminim benim gibi herkesin üzerinde etkisi kalıyor... Motorda titreşim var doğru. Büyültecek düzeyde mi? Yüksek devirlerde EVET. Arkadaşlar titreşim ve motorumun rahatlaması açısından bana tavsiyeniz ilk başta arka dişliyi 43T yapmak mı olur? Diğer tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim....Teşekkürler.
Rica ederim üstadim,
Öncelikle motorunuz hayirli olsun,
Az biraz bir faydamiz dokunduysa ne mutlu..
Benim motoru aldiğim dönemde,0km fiyati hesapliydi,
Amacim,pulsar 200 e yakin bir performans,ama karaduzen sistem olsun.az yaksin,kronik sorunu olmasin vb.
Ayrica bu miktara,ybr125,cbf150,cb125F vardi.
Kalkipta,10-12 beygir bir motora o kadar para vermek moralimi bozardi,hee miktarin peşindede değilim,ama neticede gucu belli duruşu belli..
Bu arada,
Hindistan pazarinda
Honda Cb 160 hornet 80.000rupi.
Yamaha fz150 85.000 rupi.
Rtr 180 97.000 rupi.
Pulsar 200 bs3 karburatorlu modeli ise 98.000 rupi
Hee rtr180 nin bugun 0km si 12 bin tl ye yaklaşti.
Alirmisin derseniz,almam.
Zira konu başligindada yer yer belirtiyorum.
Bir miktar daha ekleyip
2.el cbr250
İnazuma
Sym wolf
Öneriyorum.
Bu durum sadece forumda da değil.cevremde motor onerisi isteyenler içinde aynisi geçerli.
Titreşim olayi için yapilacaklar,
Tam sentetik motor yagi
Arka 43T
Yakit deposu alt baglantisi arasina lastik kaucuk koymak ve civatayi saglamlamak.
Motor kulaklari,ve ayak peg baglantilarinin torklanmasi,diger cevre civatalarinin elden gecmesi ki motorunuz 5200km de sonucta takim varsa kendinizde yapabilirsiniz.
Onun haricinde birsey yapmaniza gerek yok.
Kazasiz surusler..