Akıl var mantık var yok takip mesafesi koru diyenler
Dikkatle izleyin
Motorcu normal hızda sağ şeritte geze geze gidiyor sol şeritte (hızlanma şeridinden) gaz kesip ve SİNYAL vermeden polo adamın önüne giriyor polo araba da hız motor dan daha düşük bir seyirde neyse bu motorcunun onun 2-3 sn sonrası ani durmasında FLAŞÖR bile yakmadan neyse çarpıyor zaten 3-4 sn lik muhabbet olsa arada 15-20 sn tamam anlarız motorcu kadar da onun önüne atlayan arabada da suç var görmüyor musunuz?
Ayrıca eldiven mont zorunlu değil ne yani bu motorcu da o an eldiven mont olsa bu kaza almayacak mı olacak tamam belki giymedi varda belki yok almadı alamdı bunlar ile kazayı kapatmaya çalışmak hoş değil
Buradaki konuda başkalarının yorumlarını eleştirme hakkını alabilmeniz için kişiler hakkında bilgiye haiz olmanız gerek ki olmadığınız aşikar.
Belki konuyu açan vatandaşla tanışıklığım var, belki daha öncesinde söylediğim birşeyi irdeliyorum, belki bildiğim ama senin bilmediğin bir konuya parmak basıyorum nereden biliyorsun?
Takip mesafesi ile ilgili yazdığım cümleyi tekrar okuyun, belki bu kez anlarsınız!
Suçlu suçsuz muhabbeti yapmıyorum, diğer yorumlar ise bu noktada beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren "hatayı sen yapmasan da zarar görebilirsin, tedbir al" dır. Siz gitmiş araba mı suçlu motosiklet mi lafındasınız. BYa motosikletin arkasında yakın takipte bir tır olsaydı da arkadaşımız dengesini kaybedip altında kalsaydı? Ekipman o zaman bir işe yarar mıydı? Ekipmanın ne için olduğunu, ne işe yaradığını anlamaya çalışın derim. Onu giymek sizi ölümsüz yapmaz. "O zaman neden kullanıyoruz" sorusunun cevabını da yaşayarak anlamak zorunda kalmamanızı temenni ederim.
Burada ille birşey yazıcam diye konuya yorum yapmak da hoş değil.
::miiz:: :

ulp:: ::xrock::