Biraz da gülelim :)))))

Bir Christmas gecesi New York semaları birden olağanüstü bir ışıkla aydınlanmış, ışık hüzmelerinin arasından büyük bir ihtişamla süzülen Hz.İsa yavaşça New York'a inivermiş...
Halk şaşkınlık ve hayranlık içinde yerlere kapanmış.
Hz. İsa etrafına bakındıktan sonra en yakın süpermarkete yönelmiş ve kapılar kendiliğinden açılmış,
"Bu nedir? Bunca bolluk-bereket, bunca mal varken insanlar neden aç,neden yoksul?
Girin kardeşlerim, bu malların hepsi sizin, istediğinizi alın... Artık tanrının krallığında hiç kimse aç-yoksul olmasın" demiş, tabii halk hemen markete hücum etmiş..
Hz. İsa orda fazla oyalanmadan devamlı aynı sözleri yineleyerek sırasıyla diğer süpermarketleri, dükkanları açmaya ve halkı davet etmeye devam etmiş...
Ortalıkta tam bir bayram havası sürerken sıra bir Yahudinin süpermarketine gelmiş... Hz. İsa buranın da kapılarını ardına kadar açıp kasadaki Salamon'a aynı sözleri tekrarlamış...
Salamon kayıtsız bir tavırla arkasındaki perdeyi hafifçe aralamış ve karısına seslenmiş...
- Bertha... Dolaptaki alet çantasından çekici ve çivileri getirir misin canım, bu adam yine ortaya çıkmış...

:queen: :queen:

:mrgreen: tövbe tövbeeee fıkra güzelde bu tarz yazılarını konu dışı adlı başlıkta açmalısın.
bence forum kurallarını bir oku!!!

özürlük bi olay yokki forum kurallarını bi oku modlar başlığın yerini değiştirir şimdi

başkalarının dini inancı ile alay etmek bence güzel değil
ya biride bizim peygamberimiz için aynı fıkrayı anlatsa hoşuna gidermi
çok ayıp bence

yazmasaydın bence daha iyi... yahudi ve hiristiyan üye arkadaşlarımızda vardır mutlaka..incitmemek lazım..

kızmak darılmak yok :wiinkk:

Ne darılması-incinmesi arkadaşlar? Biraz açık fikirli olun. Bunlara gülüp geçebildiğimiz zaman AB'ne girebiliriz, o zaman karadeniz fıkraları da anlatılmasın...bence gayet hoş, teşekkürler:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu fıkrada herhangi bir aşağılama yok, Yahudiler değil mi Hz.İsa'yı öldürenler? Şimdi can ciğer kuzu sarması müttefik oldular Müslümanlara karşı, burayı okuyan Hristiyan varsa gözünü açsın Yahudi varsa ataları adına utansın.

Tabi konu yanlış yerde, tiz konudışına sürüle ve hoşgeldin kızılsaçlı. :)

ya ne kadar da tarfsız baksan bak. ya benim espri anlayışım kıtlaşmış ya da gerçekten komikliği olmayan bir fıkra...
neyse sen yazmışın uğraşmışsın ellerine sağlık diiim sana.:)

şimdi kim kimi aşağılıyorkı burada..
azcık dini tarih bilen veya kulağına mevzusu çalınmış bir insan bile bilirki Hz. İSA yı Museviler in çarmıha gerdiğini bilir...
bknz: The Passion of the Christ(TUTKU)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kimsenin dini inançları hakkında yazmayalım isterseniz. sonuçta Hz.İsa da da allahın peygamberi. Fıkralara konu olması hoş diiiil. Nasrettin Hoca ,Bektaşi ya da karadenizli kişi diiiil..... Peygamber yaa. Bence hoş olmamış. Yanılıyomuyum???:farao:

Ayrıca da komikliği yok gülemedim..

kimsenin dini inançları hakkında yazmayalım isterseniz. sonuçta Hz.İsa da da allahın peygamberi. Fıkralara konu olması hoş diiiil. Nasrettin Hoca ,Bektaşi ya da karadenizli insan diiiil..... Peygamber yaa. Bence hoş olmamış. Yanılıyomuyum???:farao:

Ayrıca da komikliği yok gülemedim..
Bektaşi de bir alevi din büyüüğüdür...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
elbette peygamberlerin fıkra konusu yapılması doğru değil.
eleştirinin dozunu kaçırmadan yanlış yaptığını düşünen arkadaşı da fazla üzmeyelim hemen benzer bir fıkraya geçelim:

amerikada bir kilise ile bir havra karşı karşıya imiş. kilisenin papazı ile havranın hahamı da sıkı dostlarmış.bir gün papazın acil işi çıkmış o gün de günah çıkarma günü;
papaz hahama:
-gel sen benim yerimde dur der, haham:
-ben anlamam ki bu işlerden, papaz:
-ben biraz duraım sen işi kap ozaman sonra ben işime giderim sen devam edersin, der, -peki der haham, otururlar odaya beklemeye başlarlar. birazdan bir kadın gelir, -peder beni affet bu ay 3 tane zina yaptım der. peder de:
-kızım sen şimdi kiliseye 100$ bağışta bulun ben senin affın için dua ederim, der kadın dediğini yapar ve gider. biraz sonra başka bir kadın da aynı şekilde: -peder beni affet 3 tane zina işledim bu ay, der ve aynı şekilde 100$ verirse peder günahlarının affolması için dua edeceğini söyler.
bundan sonra haham işi kaptığını ve pedere rahatlıkla işine gücüne bakabileceğini söyler.
peder gider ve peşinden bir kadın gelir yine:
-peder beni affet bu ay 2 zina işldim,der. haham da:
-kızım bizim kilise olarak bu ay bir kampanyamız var 3 tane zina 100$, sen en iyisi git bitane daha işle gelirken de yanında 100$ getir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar